Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Burgerij: Burendag en maaltijden in september

De Burgerij: Burendag en maaltijden in september

VLISSINGEN - De vrijwilligers van De Burgerij organiseren weer een gezellige Burendag op zaterdag 25 september van 10.00-14.00 uur.

Er zijn diverse optredens, presentaties en activiteiten voor jong en oud. Ook zijn er de hele dag lekkere hapjes verkrijgbaar. U bent van harte uitgenodigd op 25 september een kijkje te komen nemen in De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A, Vlissingen.

Maaltijden
De keukenbrigade van De Burgerij schotelt u op woensdag 8 september weer een lunch voor in De Burgerij. Aanmelden via [email protected] vóór 6 september. Afhalen is ook mogelijk om 11.45 uur. Wilt u afhalen, dan dit vermelden bij aanmelding. Op vrijdag 17 september wordt een diner bereid in De Burgerij, opgeven via [email protected] vóór 15 september. Afhalen is ook mogelijk tussen 18.00-18.15 uur. Wilt u afhalen, dan dit vermelden bij aanmelding. Aan de maaltijden zijn kosten verbonden.

Meer info
Kijk ook op www.wijkcentrumdeburgerij.nl[n]

Meer uit Vlissingen

Voordracht Frans Naereboutprijs tot 29 augustus 2022

VLISSINGEN - De Frans Naereboutprijs wordt in 2022 opnieuw uitgereikt aan een organisatie en een vrijwilliger die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem. Kent u zo’n organisatie of vrijwilliger of werkt u daarmee samen, dan kunt u deze voor de prijs voordragen!Ook dit jaar is er weer een aanmoedigingsprijs. Ook hiervoor kunt u een organisatie of vrijwilliger voordragen. 

6 uur geleden
Scooterbestuurster lichtgewond bij ongeval Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Bij een ongeval op de Ritthemsestraat in Oost-Souburg is vanmiddag een scooterbestuurster lichtgewond geraakt. Ze is ter plaatse behandeld.

2 dagen geleden
Auto beschadigd bij eenzijdig ongeval Nieuwe Vlisssingseweg

VLISSINGEN - Een bergingsbedrijf heeft zaterdagavond een beschadigde personenauto getakeld afgevoerd na een eenzijdig ongeval. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

2 dagen geleden
Zomeravondwandelen voor mantelzorgers door Vlissingen

VLISSINGEN - Mantelzorgorganisatie Manteling organiseert in de zomermaanden avondwandelingen voor mantelzorgers. De laatste wandeling deze zomer is op donderdagavond 25 augustus en begint om 19.00 uur. Deze keer is de route binnen de gemeente Vlissingen.

3 dagen geleden
Onderstel voor ‘stopcontact op zee’ vertrekt vanuit Vlissingen

VLISSINGEN - Tien maanden na de start van de bouw op de werf bij Heerema verlaat een enorme gele draagconstructie (49 meter hoog, zo’n 2.300 ton zwaar) zondag of maandag - dat ligt aan het weer - de Vlissingse haven. Mocht het weer een veilig transport in de weg staan, dan wordt het transport uitgesteld. Via dit ‘stopcontact op zee’ brengt netbeheerder Tennet vanaf 2024 duurzame windenergie aan land.

4 dagen geleden
Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

4 dagen geleden
Steekpartij Bellamypark: ‘Slachtoffer pleegt vernielingen in horecazaak en wordt gestoken door medewerker’

VLISSINGEN - De man die woensdagavond gewond raakte bij een steekpartij in Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger.

5 dagen geleden