Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Bloesem verwacht toch een goed jaar

De Bloesem verwacht toch een goed jaar

OUDELANDE - Camperpark De Bloesem in Oudelande ging vorig jaar, vlak na de eerste coronaperiode, voor het eerst open. De lockdown benutte eigenaar Jack Goense om het park op te bouwen. Het seizoen dat daarop volgde, verliep wisselend, maar in de zomer zat het park, dat vijfentwintig luxe campers telt, een aantal weken vol.Hoewel het aantal boekingen dit jaar maar traag op gang komt, verwacht Goense toch een goed jaar te kunnen draaien. “Vorig jaar was het gewoon net niet”, zegt hij. “Er werden steeds nieuwe maatregelen aangekondigd en toen code-oranje werd ingesteld, bleven alle Belgen weg. Maar we hebben wel mooi proef kunnen draaien.”

Naamsbekendheid

Nu ook de komende maanden vliegverkeer waarschijnlijk beperkt is, denkt Goense dat veel mensen er weer voor zullen kiezen vakantie in eigen land te houden. “Ook al moeten we nog naamsbekendheid opbouwen, wat we hier hebben is vrij uniek. Het barst hier van de mini-campings, maar wij onderscheiden ons in de markt met een camperpark. We bieden extra comfort. Het park is mooi en ruim opgezet. Alles is tip-top in orde en we krijgen veel goede recensies.”

Over de toekomst is Goense optimistisch. “Het is even afwachten, maar ik denk dat het wel gaat lopen straks. We hebben ook nog een solexverhuurbedrijf, dus dat bieden wij als leuke toevoeging aan. Daarnaast zijn we heel soepel en kunnen mensen bij ons kosteloos omboeken.”

BIJDRAGE JESSICA ROVERS

Meer uit Beveland

Schrijfsel burgemeester Dijksterhuis: Wielerfestijn in Borsele

HEINKENSZAND - De maandelijkse bijdrage voor de Bode van burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele gaat deze keer over de ZLM Tour.

1 dag geleden
Personen op de vlucht na ongeluk A58 Goes

GOES - Twee personen zijn gisteren aan het einde van de avond op de vlucht geslagen nadat zij betrokken waren geraakt bij een ongeluk op de A58 bij Goes.Ter hoogte van de Nansenbaan zouden op de rijbaan richting Bergen op Zoom rond 23.25 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. De inzittenden van één van de voertuigen zouden via de snelweg zijn weggerend richting het crematorium aan de Goese zijde van de A58. Politieagenten zochten nog in de omgeving maar er werd niemand aangetroffen.Een bergingsbedrijf heeft de betrokken auto’s getakeld. Het ongeluk werd overigens gemeld als zijnde met letsel, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond

1 dag geleden
Column Goes Gezien: 'Hier rust Frans Naerebout' (en hier ook?)

Onze Grote Kerk is dit jaar tot en met oktober elke middag (behalve zondag en maandag) geopend, dankzij vrijwilligers zoals Willy, die me ook nog hielp bij het maken van de foto. Die openstelling is geweldig, want het is een heerlijke plek om zomaar rond te dwalen en van alles te ontdekken. Zo stond ik ineens bij een sober graf: ‘Hier rust Frans Naerebout’, de Vlissingse loods (1748-1818), die tientallen schipbreukelingen redde. Op dit beschadigde graf aan de noordkant van de kerk is het koperen plaatje van zijn doodskist geschroefd: naam, overlijdensdatum en leeftijd. Meer niet. Een beroemd mensenredder onwaardig, zou je zeggen. Bevangen door die gedachte maakte ik het rondje door de kerk af en toen stuitte ik aan de zuidkant op de grafsteen die op de foto staat. Merkwaardig! Naerebout rust gewoon tweemaal in de Grote Kerk!

2 dagen geleden
Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

3 dagen geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

3 dagen geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

3 dagen geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

4 dagen geleden