Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Dat vooroordeel over stugge Zeeuwen klopt helemaal niet'

'Dat vooroordeel over stugge Zeeuwen klopt helemaal niet'

MIDDELBURG - Dinsdag 7 mei werd bekend dat de Middelburgse gemeenteraad Yvonne van Mastrigt aanbeveelt als de nieuwe burgemeester van de gemeente Middelburg. Van Mastrigt wordt de eerste vrouwelijke burgemeester van de Zeeuwse hoofdstad. 

Meer uit Middelburg

Groot sportevenement voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking in Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdag 22 juni wordt bij Zeelandia Middelburg een groot evenement georganiseerd voor zo'n 80 kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Niels Luteijn, trainer van het Zeelandia Middelburg G-team en speler van het eerste elftal, vertelt waarom dit evenement wordt georganiseerd. 'We willen dat al die 80 kinderen en jongeren een onbezorgde en hele leuke dag hebben.' 

27 minuten geleden
Vierde editie Nationale DorpenTop 20 juni in Grote Kerk Veere

VEERE - Op 20 juni organiseert RegioBank de vierde editie van de jaarlijkse Nationale DorpenTop. Deze keer vindt de top plaats in de Grote Kerk in Veere. Lokale ondernemers, landelijke en regionale politici, bestuurders en academici gaan met elkaar in gesprek over de leefbaarheid in de regio. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen die zich bij het onderwerp betrokken voelt.

20 uur geleden
Gemeente Veere is en blijft financieel gezond

DOMBURG - Het college van Burgemeester en Wethouders heeft het Financieel Perspectief 2025-2028 aangeboden aan de gemeenteraad. Veere staat er financieel goed voor. De algemene reserve is ruim € 21 miljoen. Ondanks uitdagingen en onzekerheden houdt Veere vast aan de ambities van de in mei 2022 ingezette koers.

1 dag geleden
Zaterdag 15 juni Wasschappelse Oldtimerrit

WESTKAPELLE - Stichting Wasschappelse Oldtimerrit  organiseert zaterdag 15 juni 2024 voor de 22e keer de Wasschappelse Oldtimerrit. Een terugkerende rit op het eiland Walcheren speciaal voor klassieke auto's, motoren, bromfietsen en solexen die van voor 1995 zijn.

1 dag geleden
Da's in Perspectief in Museum Veere

VEERE - Op 15 juni 2024 opent Museum Veere de nieuwe expositie Da's in Perspectief. De tentoonstelling staat in het teken van het werk van tekenaar en futuroloog Robbert Das en toegepast maritiem kunstenaar Ludo van Well. De expositie toont een breed oeuvre van het werk van Robbert Das, samen met afgeleide scheepsmodellen door kunstenaar Ludo van Well.

2 dagen geleden
Vanmiddag start Beachgames Middelburg

MIDDELBURG - Van vrijdag 14 juni t/m dinsdag 18 juni 2024 zullen op de Markt in Middelburg weer The Beachgames plaatsvinden. In de Beach Arena van 25 x 50 meter zullen gedurende deze dagen verschillende beachsporten plaatsvinden. 

2 dagen geleden
Werkzaamheden Nieuwe Haven en Turfkaai

MIDDELBURG - Op dinsdag 18 juni wordt het asfalt vanaf de kruising Stadsschuur - Nieuwe Haven tot de kruising Houtkaai - Herenstraat vernieuwd.

2 dagen geleden