Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

KRABBENDIJKE - Kay Schuurbiers (14 jaar) uit Krabbendijke is zondag na een spannende strijd Nederlands Kampioen geworden bij de dart-aspiranten.

Meer uit Reimerswaal

Wasschappelse heiploeg slaat eerste paal Oester Staete

YERSEKE - Met een zeewering heistelling heeft de Wasschappelse heiploeg op woensdag 16 oktober de symbolische eerste paal geslagen van het nieuwbouwproject Oester Staete in Yerseke.

19 uur geleden
Auto over de kop in Kruiningen, bestuurster met spoed naar het ziekenhuis

KRUININGEN - Bij de Stationsweg in Kruiningen is maandagavond een vrouw met haar personenauto over de kop gevlogen. De bestuurster is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Grote vogeltentoonstelling in dorpshuis De Vroone

KAPELLE - De vogeltentoonstelling 'Zang en Kleur' komt eraan. Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober is de jaarlijkse vogelexpo in dorpshuis De Vroone in Kapelle. 

2 dagen geleden
Presentatie over Watersnoodramp in dorpshuis Kaj Munk Hansweert

HANSWEERT - Vrouwengilde Hansweert organiseert woensdagavond (23 oktober) een presentatie over de Watersnoodramp van 1953 in dorpshuis Kaj Munk. Iedereen is welkom.

2 dagen geleden
Mike Weststrate maakt schitterende 'Lezersfoto van de week' van cruiseschip op Westerschelde

KRUININGEN - De 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode is deze keer de feestelijke foto van Mike Weststrate geworden. 'Cruiseschip de Amadea, terwijl het kleurrijk verlicht over de Westerschelde bij Kruiningen vaart', zegt Mike over zijn inzending.

3 dagen geleden
Kapelse grenslinde grijpt naast titel 'Boom van het Jaar'

KAPELLE - De grenslinde bij Kapelle is niet verkozen tot Boom van het Jaar 2024. Die eer is voor de ginkgo biloba in de universiteitstuin in Leiden. De Kapelse boom, die Zeeland vertegenwoordigde, is tiende geworden.

4 dagen geleden
Kapelle heeft sluitende begroting, maar ook zorgen over toekomst

KAPELLE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle legt een sluitende begroting voor 2025 voor aan de gemeenteraad. 'Wel staat de gemeente voor een aantal financiële uitdagingen', laat Kapelle vrijdag weten. 

5 dagen geleden