Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Culturele Raad Goes zoekt kandidaten voor culturele prijs

Culturele Raad Goes zoekt kandidaten voor culturele prijs

GOES - De Culturele Raad Goes zoekt kandidaten voor de culturele prijs, die om het jaar wordt uitgereikt.

De prijs is bedoeld voor personen of instellingen die een bijzondere culturele prestatie hebben geleverd. Het kan gaan om alle vormen van cultuur: muziek, toneel, theater, beeldende kunst, literatuur, popmuziek, architectuur, dans, mime en film.

Commissie

Een commissie selecteert uit alle inzendingen kandidaten die in aanmerking komen voor de prijs. Wie iets of iemand wil voordragen kan deze kandidaat voor 1 maart mailen naar d.oste@goes.nl.

Waarde

De kandidaten moeten in Goes zijn gevestigd of van bijzondere waarde zijn voor het culturele leven in de gemeente, de prestatie moet opvallend zijn en van belang zijn voor de gemeente en streek en culturele prestaties op landelijk of internationaal niveau komen in het bijzonder in aanmerking.

Twee jaar geleden won Stichting De Bunder in 's-Heer Arendskerke de prijs, die bestaat uit een geldbedrag en een kunstwerk.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Visser overleeft motie van afkeuring over kazerne

MIDDELBURG - Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie heeft donderdag in het marinierskazernedebat in de Tweede Kamer een motie van afkeuring overleefd.

2 uur geleden
Nieuwe aanbieder leerlingenvervoer op Walcheren

VLISSINGEN - Noot Personenvervoer verzorgt vanaf maandag 2 maart het leerlingen- en jeugdvervoer op Walcheren.

3 uur geleden
Wouter van Zandbrink moet Veere uitweg uit politieke crisis bieden

DOMBURG - Wouter van Zandbrink gaat kijken welke coalitie kan worden gevormd in de gemeente Veere.

4 uur geleden
CDA wil weten wanneer jaarplaatshouders kunnen verhuizen naar De Kruitmolen

MIDDELBURG - Ella Poppe van het CDA in Middelburg wil weten wanneer er een bestemmingsplan komt voor het verplaatsen van 150 jaarplaatshouders naar camping De Kruitmolen in Arnemuiden.

5 uur geleden
Bewoners Westwal stoppen verzet tegen komst zorgcomplex

GOES - De bewoners van de Westwal en omliggende straten staken hun verzet tegen de vergunning voor een particulier verzorgingshuis voor dementerenden van Martha Flore.

6 uur geleden
Burgemeester sluit drugswoning in Goes voor zes maanden

GOES - Een woning aan het Molenplein in Goes is op last van burgemeester Margo Mulder donderdag voor de duur van zes maanden.

6 uur geleden
'In 't Paerehat groei je op met het carnaval'

PAEREHAT - Wie de komende dagen gaat carnavallen in ‘t Paerehat merkt misschien dat het er nog feestelijker aan toe gaat dan normaal. Carnavalsvereniging De Koenkelpot heeft vorige week namelijk de Zeeland Refinery Cultuurprijs gewonnen. De Koenkelpot kreeg een trofee en een cheque van 1500 euro.

8 uur geleden