Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CrazyValentine’s Bingo levert 2210 euro op

CrazyValentine’s Bingo levert 2210 euro op

SINT-ANNALAND - Op vrijdag 12 februari hield Stichting Vrienden van Siem online met ruim 200 mensen de Crazy Valentine’s Bingo in samenwerking met Café An de Slôôve! Tijdens deze gezellige avond was de presentatie in handen van Uitjeinjouwstad.nl en werd de stream verzorgt door JP Webontwerp.


Voor €10,- kon er mee gedaan worden aan drie rondes en een superronde met allemaal fantastische prijzen! De hoofdprijs was een waardecheque van €150,- te besteden bij Woonboulevard Poortvliet. Dank naar al de onderstaande bedrijven voor het mogelijk maken van deze avond: Woonboulevard Poortvliet, Hotel de Elderschans, Luizter, Groentebroer.nl, 2930.Beer, Cootjes Catering, Bloemsierkunst Van den Berge, Garage Harm Moerland, Boekhandel Heijboer, Bru 17, Firma Vroegop en Zn., Cadeaushop Sint Annaland, Thuisbakkerij op het gemakje, Brasserie De Deu-Braek.

Uiteindelijk heeft deze avond door alle deelnemers een bedrag opgeleverd van €2210,- voor onze goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed! Dank naar alle sponsoren en ieder die gisteren heeft meegedaan om tot dit fantastische bedrag te komen!

Meer uit Tholen

Breda morgen mogelijk bedekt met laagje sneeuw

BREDA - De eerste sneeuwbuien van de herfst zijn onderweg naar Breda. Morgen rond 13:00 uur zullen de buien Noord-Brabant bereiken en kan er een klein laagje sneeuw ontstaan. ''Wil jij van de sneeuw genieten? Kleed je dan warm aan. We verwachten een gevoelstemperatuur van -6 graden'', meldt Weeronline.

12 uur geleden
Deurloo en Lindhout twijfelen aan budget na uitstel van renovatie basisscholen

THOLEN - Het budget voor de vernieuwing van drie basisscholen wordt in twijfel getrokken door Arjan Deurloo en Jeroen Lindhoud van VVD Tholen. Deze week werd de renovatie van de Fluplandse scholen uitgesteld vanwege kostenstijgingen. De heren vragen zich af hoe de gemeente ervoor zorgt dat de kosten niet de pan uit rijzen bij de vernieuwbouw van deze scholen. 

13 uur geleden
Auto te water bij afrit Tholen A4: Bestuurder wacht op dak op hulpdiensten

HALSTEREN - Een auto belandde in de nacht van donderdag op vrijdag in het water naast de afrit Tholen van de A4. De bestuurder zat in afwachting van de brandweer op het dak van zijn voertuig. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht.Het ongeval gebeurde omstreeks 01:00 uur bij afrit 26 van de A4. De bestuurder kwam met zijn voertuig in het water van de binnenbocht tot stilstand. Omdat onduidelijk was of de bestuurder nog in zijn voertuig aanwezig was werd de brandweer met diverse eenheden, waaronder een duikploeg, ter plaatse gevraagd. Al snel bleek de bestuurder zijn voertuig zelfstandig te hebben verlaten en in afwachting van de hulpdiensten op het dak was geklommen. Hierop konden de meeste brandweervoertuigen al direct terugkeren.Vanwege de berging van het voertuig was de afrit enige tijd afgesloten.

17 uur geleden
Bijna alle ondergrondse containers worden binnenkort geplaatst

THOLEN - De ondergrondse containers voor luiers, glas- en restafval worden binnenkort geplaatst in de kernen van Tholen. Momenteel zijn 13 van de 15 locaties bevestigd, maar er is nog onzekerheid over de plaatsing op de Contre Escarpe in Tholen en de Schoolstraat in Stavenisse. De eerste activiteiten voor het installeren van de containers gaan de komende weken van start.

19 uur geleden
Goud voor de turnsters van Olympia Tholen

THOLEN - Op zaterdag 25 november was de eerste wedstrijd van het turnseizoen voor de jongste wedstrijdturnsters van Olympia Tholen. In alle vroegte moesten Silke, Noëlle, Lisa en Nina (pupil niveau) afreizen naar Zierikzee. De meiden hebben hard getraind om de oefeningen goed in hun hoofd te krijgen en ze netjes uit te voeren. 

1 dag geleden
Unieke beelden tonen Tholen onder water tijdens Tweede Wereldoorlog [MET VIDEO]

THOLEN - Op het internet zijn unieke beelden verschenen van het overstroomde eiland Tholen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De opnames dateren uit 1945 en laten de verwoestende inundaties zien die plaatsvonden in Zeeland. De provincie werd toen onder water gezet door bombardementen op de zeedijken, met als doel de oprukkende Duitse troepen te stoppen.

1 dag geleden
Openstelling kruispunt N286 verplaatst naar maart 2024

THOLEN -  De heropening van de Molenvlietsedijk is uitgesteld tot maart 2024 vanwege ongunstige weersomstandigheden. Heijmans, het bedrijf verantwoordelijk voor de werkzaamheden, kan de laatste laag asfalt niet aanbrengen door het koude en natte weer. De opening van het kruispunt stond gepland voor eind 2023.

1 dag geleden