Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Componist M*A*S*H-tune Johnny Mandel (94) overleden

Componist M*A*S*H-tune Johnny Mandel (94) overleden

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse filmcomponist en muzikant Johnny Mandel is op 94-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Variety. De Amerikaan maakte onder andere de tune van de populaire televisieserie M*A*S*H.

Mandel zorgde gedurende zijn carrière voor de muziek van meer dan dertig Hollywood-films waaronder The Americanization of Emily en The Sandpiper. Voor de laatste film maakte de componist het nummer The Shadow of Your Smile wat hem een Oscar en een Grammy opleverde. Mandel won vijf Grammy's.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Noord-Korea: voorlopig geen top tussen Kim en Trump

PYONGYANG (ANP/RTR) - Kim Yo-jong, de zus van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, heeft gezegd dat het Aziatische land voorlopig geen topontmoeting wil tussen haar broer en de Amerikaanse president Donald Trump.

2 uur geleden
Biden komt met economisch reddingsplan van 700 miljard

SCRANTON (ANP/RTR) - Joe Biden, de Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, heeft een economisch plan voor zijn land gepresenteerd als hij in november gekozen wordt tot nieuwe president.

4 uur geleden
Premier Conte komt als eerste met zuidelijk offensief naar Rutte

DEN HAAG (ANP) - De Italiaanse premier Giuseppe Conte is vrijdagavond de eerste Zuid-Europese leider die langskomt bij premier Mark Rutte. Maandag volgen de Spaanse premier Pedro Sánchez en de Portugese minister-president António Costa.

4 uur geleden
Lakens Maxwell verwijderd om zelfmoord te voorkomen

NEW YORK (ANP) - Om te voorkomen dat Ghislaine Maxwell zich, net als haar vroegere vriend Jeffrey Epstein, van het leven berooft, heeft de federale politie van New York al haar kleding en lakens in beslag genomen. Maxwell is gedwongen papieren kleding te dragen en slaapt op een matras zonder beddengoed, melden Amerikaanse media.

5 uur geleden
Parlement Aruba neemt motie aan tegen 'Nederlandse overname’

ORANJESTAD (ANP) - Het parlement van Aruba heeft donderdag unaniem een motie aangenomen waarin het bij de eigen regering er op aandringt om verschillende onderdelen af te wijzen van de voorwaarden die Nederland stelt voor een nieuwe coronalening. Met die lening helpt Nederland Curaçao, Aruba en Sint Maarten de financiële gevolgen van de Covid-19 pandemie op te vangen. Volgens het Arubaanse parlement wil Nederland door middel van de voorwaarden die het daaraan verbindt 'de autonomie van Aruba overnemen’.

6 uur geleden
Interim-president Bolivia besmet met coronavirus

\LA PAZ (ANP/RTR) - De Boliviaanse interim-president Jeanine Añez is besmet met het coronavirus. Dat maakte ze zelf bekend via Twitter. Ze meldt dat ze zich niet ziek voelt en vanuit isolatie haar werk voortzet. "Samen komen we hier weer bovenop", twitterde ze ook.

6 uur geleden
Bolsonaro ondanks corona in goede conditie

BRASILIA (ANP/RTR) - De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, die eerder deze week besmet is geraakt met het coronavirus, verkeert in goede gezondheid. "Hij heeft geen complicaties," meldt de persdienst van de president. Volgens het bericht staat Bolsonaro onder constant toezicht van een medisch team.

7 uur geleden