Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Code geel vanwege hevige regen- en onweersbuien in Zeeland

Code geel vanwege hevige regen- en onweersbuien in Zeeland

ZEELAND - Er zijn vanavond hevige regen- en onweersbuien in aantocht. Het KNMI heeft, net als op maandag, code geel afgekondigd voor de provincie.

De komende uren zijn er nog geen waarschuwingen van kracht. Maar aan het einde van de avond zullen regen- en onweersbuien opnieuw Zeeland bereiken, waarschuwt het KNMI. Er is code geel afgekondigd voor de periode tussen 22.00 uur en 03.00 uur. Er is dan kans op onweersbuien met plaatselijk veel regen in korte tijd. “De buien trekken in de nacht van zuidwest naar noordoost over het land en verlaten het noordoosten aan het begin van woensdagochtend. Plaatselijk valt veel regen in korte tijd. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen”, aldus het KNMI.

Meer uit Tholen

Man scheurt bijna 60 km/u te hard over N656 bij Oud-Vossemeer [RECHTSPRAAK]

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Een 41-jarige man uit Bergen op Zoom is op de N656 bij Oud-Vossemeer tegen de lamp gelopen, omdat hij het gaspedaal iets te hard indrukte. De automobilist reed met 139 kilometer per uur over de provinciale weg waar de maximumsnelheid 80 km/u is. Vandaag wordt zijn zaak behandeld in de rechtbank van Middelburg.

2 uur geleden
Kringloopwinkel OverThollig verhuist na 13 jaar uit de Postweg

THOLEN - Kringloopwinkel OverThollig gaat binnenkort verhuizen van de Postweg 3c naar Einsteinweg 3 in Tholen. Vanwege de verhuizing is er tijdelijk geen inname van goederen mogelijk.

5 uur geleden
Motorrijder valt in sloot langs de Postweg, ambulance controleert man

THOLEN - Een motorrijder is maandagavond langs de Postweg in de sloot gevallen. De bestuurder kon zelf uit de greppel klimmen en heeft zelf de hulpdiensten gebeld. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

7 uur geleden
Pupillen van Olympia Tholen succesvol tijdens turnwedstrijd in Vlijmen

THOLEN - Voor de tweede kwalificatiewedstrijd moesten de pupillen niveau 6 en 7 zaterdag 2 maart afreizen naar Vlijmen. Na deze wedstrijd is het afwachten of we met de teams en individueel de finales hebben behaald. Maar eerst maar eens lekker turnen. 

22 uur geleden
Bewoners van Flupland vrezen voor komst nieuwe wijk Aan de Kreek

SINT PHILIPSLAND - Een straat in Sint Philipsland vreest voor een nieuwe woonwijk aan de westkant van het dorp. De gemeente Tholen wil daar zo'n 100 nieuwe woningen realiseren. Buurtbewoners dienden vijf bezwaren in tegen het plan. Ze zijn vooral bezorgd over het verdwijnen van hun uitzicht, toenemende verkeersstromen en mogelijke waardedaling van hun huizen. Ook uiten ze kritiek op onduidelijken en verkeerdere berekeningen.

1 dag geleden
Lars bevrijdt Tholense Boys in slotfase en NOAD'67 blijft in titelrace [SPEELRONDE 14]

THOLEN - Wat gebeurde er op zaterdag 2 maart allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 14.

1 dag geleden
Jong en oud bestrijdt zwerfafval langs de Oosterschelde: 'Lijkt wel strandjutten'

SINT-MAARTENSDIJK - Gewapend met een vuilniszak, handschoenen en een prikstok ging een gemêleerd gezelschap van meer dan dertig personen, jong en oud, het zwerfafval te lijf tijdens de gezamenlijke opruimactie Schone Schelde. 

1 dag geleden