Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Citymarketeer Sofyan Azzagari is er voor inwoners, ondernemers én toeristen in Goes

Citymarketeer Sofyan Azzagari is er voor inwoners, ondernemers én toeristen in Goes

GOES - Sofyan Azzagari (31) is op 1 februari aan de slag gegaan als de nieuwe citymarketeer van Goes. Hij volgt Tom de Koning op, die per 1 juli afscheid neemt van stichting Goes Marketing, ná de organisatie van Roze Zaterdag op 17 juni, het grootste evenement dat Goes ooit heeft gehad.

Het bestuur van stichting Goes Marketing is blij met Azzagari als nieuwe citymarketeer. Stichtingsvoorzitter David van de Plasse liet eerder weten dat de stichting onder meer koos voor Azzagari omdat hij over een groot netwerk en veel marketingervaring beschikt. “Hij heeft mooie ambities voor Goes en kan ons helpen de stad op de kaart te houden”, stelde hij.

Stage

Sofyan is op zijn beurt ook blij met zijn nieuwe functie. Op het kantoor van Goes Marketing vertelt hij er enthousiast over. “Ik liep rond 2015 al eens stage bij Goes is Goes en wist toen al dat ik dit werk heel leuk vond. Tom de Koning zag het toen ook in me zitten. Hij zei dat hij mij ooit wel de nieuwe citymarketeer zag worden. Aanvankelijk had ik geen plannen in die richting. Tegen de tijd dat ik mijn HBO afrondde was ik al volop aan het ondernemen als mede-organisator van evenementen. In Antwerpen en in Zeeland, met bijvoorbeeld Thank Goes It’s Friday en LIMA Beach. Door de coronaperiode ging ik anders naar dingen kijken. Toen ik vorig jaar de vacature voor de functie van citymarketeer zag, besloot ik te solliciteren. Nu ik het ben geworden stop ik overigens wel met de evenementenorganisatie in Zeeland. Dat is niet te verenigen met mijn nieuwe werk, vind ik.”

Heerlijke stad

Na bijna een maand stelt Sofyan vast dat de oriënterende fase nog wel even zal duren. “In deze periode leer ik heel veel. Mijn dagen zijn momenteel bijna volledig gevuld met afspraken. Ik spreek met winkeliers en andere ondernemers, en met mensen die evenementen willen organiseren. Ik werk nauw samen met evenementencoördinator Albert Boonman. Ik heb in die zin een ondersteunende rol. Ik probeer steeds in te schatten wat bepaalde ideeën de stad op kunnen leveren. Vanuit die gedachte stimuleer ik initiatieven en samenwerkingsverbanden. Maar let wel: het draait niet om evenementen alleen. We moeten met z’n allen uitspreken dat Goes een heerlijke stad is om te wonen, werken en te verblijven. In de zomer richten we ons vooral op de toerist, daarbuiten bijvoorbeeld ook op mensen die overwegen om in Goes te gaan wonen. Ik ben er ook om nieuwe ondernemers aan de stad te binden.” Sofyan bouwt voort op het werk van zijn voorganger. “Tom heeft het de afgelopen jaren fantastisch gedaan. Dat zei ik vanochtend nog tegen hem. Wel op zijn eigen manier, maar dat ga ik ook doen. Dat ik een achtergrond heb in de wereld van muziekevenementen betekent niet dat ik daar ook in mijn nieuwe rol de nadruk op zal leggen. Ik vind draagvlak bij een brede groep mensen belangrijk, al is het ook wel zo dat ik extra aandacht zal hebben voor bepaalde thema’s en doelgroepen. Voor jongeren bijvoorbeeld. Wat missen zij in de stad? Hoe dan ook: ik heb er veel zin in, en er is veel werk te verzetten. Op naar mijn volgende afspraak, bedankt!”

Meer uit Beveland

Gratis duurzame producten voor Borselenaren

HEINKENSZAND - Om mensen bewust te maken en te helpen in deze koudere tijden, biedt de gemeente Borsele gratis duurzame producten aan. In de centrale hal van het gemeentehuis staat sinds maandag een tentoonstelling met duurzame producten en uitleg over de maatregelen.Wethouder Arno Witkam: 'Verandering begint op lokaal niveau. Met deze tentoonstelling willen we niet alleen inwoners inspireren om maatregelen te nemen, maar ze ook aanzetten tot actie door het uitdelen van een gratis product. Zo zetten we ons samen in voor een duurzame omgeving.'Inwoners kunnen de duurzame producten bekijken en er meer informatie over krijgen. Inwoners die hier gebruik van willen maken, mogen naar keuze één product meenemen. Op deze manier wil de gemeente Borsele inwoners een klein steuntje in de rug bieden om hun energiekosten te verlagen. Er staan verschillende producten zoals: ledlampen, stekkerdozen, deurdrangers, waterbesparende douchekoppen, leidingisolatie, radiatorfolie en een brievenbusborstels. Per product staat er uitleg bij op welke manier inwoners dit kunnen gebruiken.Naast de gratis producten, verloot de gemeente Borsele ook acht radiatorventilatoren ter waarde van 65 euro. Inwoners kunnen hun gegevens achterlaten en aan het einde van de tentoonstelling worden er acht lootjes getrokken. De inwoners die in de prijzen zijn gevallen, krijgen hiervan bericht. De tentoonstelling duurt tot en met 14 maart en voor de producten geldt: op is op.

18 uur geleden
Borselse voetbalclubs kijken samen vooruit

LEWEDORP - Recentelijk heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) laten weten dat ze op landelijk niveau meer politieke druk wil uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse amateurvoetbalclubs zowel letterlijk als figuurlijk meer ruimte krijgen. Hoe zitten Bevelandse clubs in hun jasje? 

1 dag geleden
Win kaarten voor 'De Jantjes' in Goes met Vrienden van de Bode

GOES - Muziektheater Zeeland voert zaterdag 9 maart 'De Jantjes' op in theater de Mythe in Goes en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Weekblad de Bode mag namelijk 15x2 kaartjes, ter waarde van 27,50 euro per stuk, verloten voor deze heerlijke musicalklassieker aan Vrienden van de Bode. Ben je nog geen Vriend? Geen paniek, want dat word je eenvoudig en snel op www.vriendenvandebode.nl.

1 dag geleden
Borsele bezorgd over plan voor bulkopslag Sloegebied

HEINKENSZAND - Evolution Terminals en Vesta Terminals willen in het Sloegebied een bulkopslagvoorziening realiseren voor onder meer ammoniak. In het traject van de vergunningverlening voor de bouw dient de gemeente Borsele een zienswijze in. "De risico's van de extra ammoniaktransporten die deze ontwikkeling met zich meebrengt, zijn naar onze mening niet goed in beeld gebracht", vertelt de Borselse wethouder Kees Weststrate over de zienswijze. Ook vraagt de gemeente te onderzoeken of de ammoniak via buisleidingen kan worden getransporteerd.

1 dag geleden
Tannie Siereveld onderscheiden voor 45 jaar vrijwilligerswerk in Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Tannie Siereveld-Coppoolse is dinsdag verrast met de gemeentepenning van de gemeente Noord-Beveland, omdat ze al ruim 45 jaar vrijwilligerswerk doet bij zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat.

2 dagen geleden
Middelburger aangehouden voor botsing op A58 waarbij auto in brand vloog

's-HEER ARENDSKERKE - Een 38-jarige Middelburger is maandagavond opgepakt voor de botsing op de snelweg A58 waarbij ter hoogte van 's-Heer Arendskerke een auto in brand vloog. 'De Middelburger wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol en drugs, het weigeren van de bloedproef, het rijden met een geschorst rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag', meldt de politie dinsdag. De snelweg was enige tijd dicht door dit ongeluk.

2 dagen geleden
Projectprocedure nieuwe kerncentrales begint, geïnteresseerden kunnen vanaf vrijdag mening geven

BORSSELE - Vrijdag begint het voornemen voor de bouw van twee kerncentrales en het voorstel voor participatie. Dit is de eerste stap van de projectprocedure om tot een definitieve locatiekeuze te komen. Borssele is de voorkeurslocatie voor de bouw. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat nodigt geïnteresseerden tussen 23 februari en 4 april uit om mee te denken over het onderzoek voor de bouw van de twee nieuwe kerncentrales. 

2 dagen geleden