Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CDA Goes gaat met lijsttrekker Joost de Goffau de verkiezingsstrijd aan

CDA Goes gaat met lijsttrekker Joost de Goffau de verkiezingsstrijd aan

GOES - CDA Goes begint aan de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met Joost de Goffau als lijsttrekker. Hij is nu wethouder van de gemeente Goes namens de christendemocraten.

Na de aanvoerder van de lijst is Frans van der Knaap, de huidige fractievoorzitter, nummer 2 bij het CDA Goes. Nummer 3 is Easther Houmes, nummer 4 Yannick de Potter en nummer 5 Patrick Simpelaar. Voor het verkiezingsprogramma spraken de partijleden met inwoners en vertegenwoordigers van organisaties in de gemeente Goes. ‘Voor het CDA Goes is het gesprek met de inwoners belangrijk’, staat in het verkiezingsprogramma voor de periode van 2022 tot 2026. ‘Niet alleen in campagnetijd, maar gedurende vier jaar zijn we bij veel organisaties, verenigingen en bedrijven op bezoek geweest om uit de eerste hand te horen wat er speelt in Goes en welke zaken er leven bij onze inwoners. Voor ons verkiezingsprogramma hebben we aan gesprekstafels verschillende inwoners uitgenodigd om suggesties te doen voor de komende vier jaar. Ook hebben we veel mensen op straat geïnterviewd om informatie op te halen.’

Meer uit Beveland

Ook Ellewoutsdijk doet mee aan Cultuur in de Zak

ELLEWOUTSDIJK - Cultuur in de Zak staat zaterdag 30 september voor een dag vol muziek, koorzang, dans, exposities, workshops, demonstraties, circustheater, familietheater, kinderactiviteiten en fiets- en wandeltochten. Het festival wordt georganiseerd door de Culturele Raad Borsele in samenwerking met culturele organisaties, verenigingen, dorpsraden en vrijwilligers in Baarland, Ellewoutsdijk, ’s-Heer Abtskerke, ’s-Heerenhoek, Heinkenszand, Kwadendamme, Lewedorp, Oudelande en Ovezande.

8 uur geleden
Conclusie onderzoek Afvalspiegel: 'Weinig zwerfafval op Noord-Beveland'

WISSENKERKE - ‘De gemeente Noord-Beveland is erg schoon.’ Dat concludeert onderzoeksbureau Afvalspiegel na een schouw van zwerfafval in de gemeente in augustus.

14 uur geleden
Open training goalball zaterdag in Goes

GOES - Goalball Zeeland, onderdeel van sportclub Gehandicapten Bevelanden, organiseert samen met Goalballvereniging Zwolle een open training goalball in Goes.

1 dag geleden
Subsidie van € 25.000,- voor 'De Nieuwe Boerenfamilie'

MIDDELBURG - Provincie Zeeland verleent een subsidie van € 25.000,- aan Food Hub bv voor de uitvoering van het plan ‘De Nieuwe Boerenfamilie’ van 2023 tot en met 2025. Bij dit initiatief werken boeren samen met deelnemende organisaties aan slimme oplossingen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

1 dag geleden
Energiekosten stijgen aanzienlijk in 2024

De energierekening zal voor veel Nederlanders in 2024 een flinke sprong omhoog maken. Op Prinsjesdag heeft het demissionaire kabinet namelijk meerdere belangrijke veranderingen aangekondigd die van invloed zijn op je energierekening. Deze veranderingen leiden tot een gemiddelde stijging van zo’n 177 euro op jaarbasis voor een gezin van 3 personen.

1 dag geleden
Persoon overleden bij aanrijding op spoor bij Kloetinge

KLOETINGE - Bij een aanrijding met een trein op het spoor ter hoogte van Kloetinge is woensdagavond een persoon om het leven gekomen.

1 dag geleden
Krapte op Zeeuwse arbeidsmarkt houdt aan door vergrijzing

GOES - De omvang en samenstelling van de Zeeuwse bevolking verandert de komende jaren door vergrijzing. Er zijn steeds minder werkenden voor elke AOW-gerechtigde. Deze grijze druk is in Zeeland al jaren hoger dan het landelijk gemiddelde en zal de komende jaren nog verder stijgen. Hierdoor stagneert het aantal beschikbare arbeidskrachten, terwijl de arbeidsmarkt nu al zeer krap is. De krapte op de arbeidsmarkt zal de komende jaren dan ook waarschijnlijk aanhouden. Dit vraagt om creatieve oplossingen, zoals het aanboren van nieuw talent, het anders organiseren van het werk en het langer behouden van mensen op de arbeidsmarkt.

1 dag geleden