Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CDA gaat in gesprek met ondernemers uit Tholen

CDA gaat in gesprek met ondernemers uit Tholen

THOLEN - Een stevige delegatie van CDA politici bezocht diverse adressen in de gemeente Tholen. Dit om kennis te maken met de Thoolse ondernemers, te vragen wat er bij hen speelt en wat de politiek voor hen kan betekenen.

Er werd een bezoek gebracht aan de van Dijke groep in Sint Philipsland. Zij leveren machines voor de verwerking van veel agragische producten over de wereld. Ook werd er een bezoek gebracht aan de winkel en boomgaard van de famillie Wisse in Anna Jacobapolder. Hier vertelde Joris Wisse en zijn vrouw Miranda over hun bedrijf. Belangrijk is dat de voorzieningen in deze kern behouden blijven. Tweede kamerlid Joba vd Berg heeft hier kunnen zien hoe belangrijk deze voorzieningen zijn voor de leefbaarheid van deze kern. Joba werkt momenteel samen met raadslid Michael Schoonen om bereikbare zorg voor alle inwoners uit de gemeente Tholen te garanderen. Dit is een belangrijk punt voor CDA tholen gezien de verhuizing van het Bravis ziekenhuis. De middag werd afgesloten in het dorpshuis van Anna Jacobapolder waar de CDA politici in gesprek gingen met diverse ondernemers uit de gemeente Tholen.

Meer uit Tholen

Afsluiting van de Haringvlietbrug: 8 weken omrijden

THOLEN - De Haringvlietbrug wordt gerenoveerd. Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot vrijdag 4 augustus 2023 23.00 uur is de brug gesloten voor al het verkeer. Tijdens de renovatie worden de brugklep en het bewegingswerk vervangen.

1 uur geleden
Kermis Oud-Vossemeer van start: Twee dagen lang volop plezier

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is zojuist de jaarlijkse kermis weer van start gegaan. Twee dagen lang kunnen inwoners genieten aan de Raadhuisstraat.

5 uur geleden
Bestuurder uit Stavenisse zag te laat dat verkeer stilstond: 3 gewonden

BRUINISSE / STAVENISSE - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.

7 uur geleden
Jij op Tholen organiseert scootmobieltocht in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Tholenaren kunnen volgende week dinsdag meedoen met een scootmobiel in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen meedoen. De tocht is acht kilometer lang.

10 uur geleden
Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

1 dag geleden
Beweging en plezier door Jij op Tholen: 'We willen jong en oud in beweging krijgen'

THOLEN - Een beweegweek, een vol programma tijdens de vakantie of een scootmobieltocht. Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen op het eiland zich geen moment hoeven te vervelen. Ook afgelopen meivakantie werd er weer van alles georganiseerd. 

1 dag geleden
Oudelandsedijk vandaag afgesloten door asfaltreparatie

STAVENISSE - De Oudelandsedijk in Stavenisse is vandaag afgesloten. Op die plek wordt namelijk het asfalt gerepareerd. 

1 dag geleden