Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Carolijn Visser schrijft geschenk voor Week van het Zeeuwse boek

Carolijn Visser schrijft geschenk voor Week van het Zeeuwse boek

GOES - Carolijn Visser schrijft het geschenk voor de 26e aflevering van de Week van het Zeeuwse boek.

De week vindt plaats in de eerste week van november. Visser maakt ‘De vader van Grace’. Het is een verhaal over een grote liefde dat zich afspeelt in Indonesië, Middelburg en Amsterdam. 

Cadeau

Visser heeft eerder boeken geschreven zoals ‘Selma’, ‘Argentijnse avonden’ en ‘Zeeuws geluk’. 

In de eerste week van november krijgen mensen die vijftien euro besteden in de boekwinkels het geschenkboekje cadeau. 

Meer uit Vlissingen

Kinderboekenweek in de bibliotheek

VLISSINGEN - Van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober is het weer kinderboekenweek. Het thema is dit jaar ‘Bij mij thuis’ en het kinderboekenweekgeschenk ‘Ravi en de laatste magie’ is geschreven door Sanne Rooseboom en geïllustreerd door Sophie Pluim. Ook in de bibliotheek in Vlissingen worden diverse activiteiten georganiseerd in het kader van de kinderboekenweek.

1 uur geleden
Ruim 380 kilo cocaïne onderschept in Vlissingse haven

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen werd afgelopen zaterdagmiddag, 30 september, een grote drugsvangst gedaan. Er werd maar liefst 380 kilo cocaïne in beslag genomen, verdeeld over twee verschillende locaties: aan boeien op zee en in een loods op het havengebied.

2 dagen geleden
Gewonde motorongeluk A58 Vlissingen is 31-jarige man uit Zwartewaal

VLISSINGEN – De motorrijder die gisterenavond ernstig gewond raakte bij een ongeval op de A58 bij Oost-Souburg is een 31-jarige man uit Zwartewaal.

2 dagen geleden
Zeeuwse winnaars Kunstbende naar landelijke finale

Op zaterdag 30 september 2023 vindt het Kunstbende Young Creators Festival (de landelijke finale van Kunstbende) plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Ruim 150 jonge makers van 13 t/m 19 jaar strijden om een prachtig talentontwikkelingstraject en een plek op een mainstage.

5 dagen geleden
Dierenasiel Walcheren viert 12,5 jarig bestaan met open dag

VLISSINGEN - Het Dierenasiel Walcheren bestaat 12,5 jaar en viert dat met een open dag op 4 oktober, dierendag. Momenteel wonen er in het dierenasiel zo’n veertig katten en acht honden. “Maar acht honden valt heel erg mee,” weet beroepskracht Simone van Randwijk. “Meestal zijn dat er meer.”

5 dagen geleden
Gemeente neemt proef met doneerringen

VLISSINGEN - De gemeente begint met een proef om doneerringen te plaatsen in de binnenstad. De eerste doneerringen worden al geplaatst. In de doneerringen kunnen lege blikjes en flesjes worden geplaatst die door anderen kunnen worden meegenomen om in te leveren voor het statiegeld. De doneerringen komen er op initiatief van de fracties van SGP, SP en GroenLinks, die daar in juli een motie over hebben ingediend.

5 dagen geleden
Southern rock van Black Bottle Riot in de Piek

VLISSINGEN -  Zaterdag 30 september klinkt er weer eens southern rock in concertzaal de Piek in Vlissingen. HetNijmeegse viertal Black Bottle Riot speelt vurige rootsrock in de traditie van The AllmanBrothers Band, Tom Petty & the Heartbreakers en zelfs een scheutje Thin Lizzy.

5 dagen geleden