Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Campagne laat 'niet normaal mooi' Zeeland zien

Campagne laat 'niet normaal mooi' Zeeland zien

GOES - VVV Zeeland heeft een campagne opgezet om zoveel mogelijk mensen naar de provincie te lokken in de komende maanden: ‘Niet normaal mooi’. 

Hoewel het aantal bezoekers in juli en augustus vergelijkbaar was met andere jaren voelen de toeristische ondernemers de gevolgen van de coronacrisis. Zeeland neemt geen genoegen met het ‘nieuwe normaal’ en gaat voor herstel. “Op eigen kracht, karakter en trots”, zegt directeur-bestuurder Erik van den Dobbelsteen van VVV Zeeland. “Hopelijk kunnen we het positieve gevoel doortrekken naar het najaar en de winter, want dat is hard nodig. Gelukkig hebben we toeristen het hele jaar veel te bieden. Het is nu aan ons om te laten zien hoe mooi Zeeland is”, zegt hij. 

Toolkit

Zijn organisatie heeft een toolkit gemaakt voor ondernemers. Daarin zitten onder meer tips en tricks en foto’s met teksten zoals ‘Zeeland. Stormachtig mooi’ en ‘Zeeland. Beestachtig mooi’. 


VVV Zeeland

Zeeland sluit aan bij het landelijke initiatief #hiermoetjezijn van NBTC Holland Marketing, die is gericht op mensen die dit najaar op zoek zijn naar een bestemming in eigen land. “We willen mensen laten ontdekken hoe contrastrijk, ongelooflijk, stormachtig, on-Nederlands en veelzijdig de provincie eigenlijk is.” 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Leerlingen Tweemaster zamelen oude apparaten in

OOST-SOUBURG - Leerlingen uit de groepen Q 5, 6 en 7 van basisschool Tweemaster-Kameleon uit Oost-Souburg doen mee aan de E-waste race. Ze verzamelen zoveel mogelijk afgedankte elektronische apparatuur om de grondstoffen te kunnen hergebruiken. De school die het meeste afval weet in te zamelen wint een schoolreisje naar de Uitvindfabriek in Breda.

9 uur geleden
Vlissinger verwondt huisgenoot met schroevendraaier

VLISSINGEN - Bij een conflict in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen is maandag rond 1.30 uur een man lichtgewond geraakt nadat een huisgenoot hem met een schroevendraaier had geraakt. 

9 uur geleden
Man uit Vlissingen zou zijn mishandeld door tweetal in het tunneltje aan het Bossenburghpad

VLISSINGEN - Een man uit Vlissingen zou afgelopen nacht zijn mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Daarnaast zouden zijn twee belagers zijn telefoon hebben gestolen. De man deed hierop aangifte.

2 dagen geleden
Eerste bewoners De Hofjes verwelkomd

VLISSINGEN - Uithanden van wethouder Sem Stroosnijder en directeur Jan Leo van Deemter van woningbouwvereniging l’Escaut hebben de eerste bewoners van De Hofjes de sleutels van hun huizen ontvangen. De komende twee weken wordt de rest van de 24 woningen opgeleverd.

5 dagen geleden
Historisch dokboekje naar het Zeeuws Archief

VLISSINGEN - Museum Scheldewerf in de voormalige verbandkamer op het Scheldeterrein heeft een bijzonder dokboekje gekregen dat gegevens bevat over alle schepen die tussen 1944 en 1970 in het droogdok op het Eiland hebben gelegen. Peter Feij van het museum heeft het boekje ter bewaring overgedragen aan het Zeeuws Archief.

5 dagen geleden
Voorverkoop Onderstroom begint 18 juni

VLISSINGEN - De voorverkoop van festival Onderstroom begint aanstaande vrijdag. Het festival vindt plaats van 9 tot en met 11 juli, weliswaar in aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen.

5 dagen geleden
‘Geschiedenis was lastig, verder vond ik het wel te doen’

VLISSINGEN - Havist Seppe Bremmers (16) haalde zijn diploma aan SSG Nehalennia in Middelburg. Volgend jaar gaat hij ICT studeren aan de HZ in Vlissingen. Geschiedenis vond hij tijdens de examens het moeilijkste.

5 dagen geleden