Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Buurtbusvereniging Zuid-Beveland schrapt buslijn 555

Buurtbusvereniging Zuid-Beveland schrapt buslijn 555

HEINKENSZAND - Buurtbusvereniging Zuid-Beveland schrapt per 28 augustus buslijn 555. ‘De belangrijkste reden hiervoor is dat de lijn nauwelijks werd gebruikt’, schrijft de vereniging in een persbericht. 

‘De hierdoor vrijkomende capaciteit zetten we in op lijn 596 (Tolplein – Borssele – Driewegen – Ellewoutsdijk/Ellewoutsdijk Fort). Hiermee wordt de bereikbaarheid van de Borselse kernen die de buurtbus aandoet vergroot, omdat de drie overgebleven lijnen elk uur rijden.’

Vanaf 28 augustus rijdt Buurtbus Zuid-Beveland elk uur met drie lijnen:

Lijn 596: Tolplein – Borssele – Driewegen – Ellewoutsdijk/Ellewoutsdijk Fort

Lijn 597: Tolplein – Ovezande – Oudelande – Baarland – Hoedekenskerke

Lijn 598: Tolplein – ’s-Heerenhoek – Nieuwdorp – Lewedorp – Graszode – Heinkenszand

Vrijwilligers

De buurtbusdienst vult de diensten van de grote bussen van Connexxion op werkdagen aan om de kleine kernen van regelmatig openbaar vervoer te voorzien. Dit is mogelijk door de inzet van vrijwilligers en een bijdrage van de provincie Zeeland. De Buurtbus rijdt op werkdagen tussen ongeveer 8.00 en 18.00 uur. Meer informatie en dienstregeling: www.buurtbuszuidbeveland.nl.

‘Vooral in De Zak van Zuid-Beveland bestaat een groot tekort aan vrijwilligers.’ Geïnteresseerden kunnen zich melden bij [email protected] of via 06-36327800.

Meer uit Beveland

Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

48 minuten geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

5 uur geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

5 uur geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

5 uur geleden
Gemeente Goes organiseert evenement over jong ondernemen

GOES - Om jonge ondernemers aan te trekken, organiseert de gemeente Goes een evenement over jong ondernemen. Dit evenement is op maandag 4 en dinsdag 5 maart van 13.30 tot 16.00 uur in het pand aan de Klokstraat 7 in Goes.

9 uur geleden
Bewoners opgeschrikt door brand in garage in 's-Heer Arendskerke

's-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een brand in de garage van een woning aan de Liesbethstraat in 's-Heer Arendskerke. De brandweerlieden konden het vuur onder controle krijgen voordat het oversloeg naar het huis.

10 uur geleden
Musical 'De Jantjes' is genieten voor iedereen

GOES - Als regisseur van Muziektheater Zeeland brengt de Belgische Hugo Segers aardig wat tijd door in de auto. Zeker nu, aan de vooravond van de première van 'De Jantjes'. Dat hij deze reistijd op de koop toe neemt, is een compliment aan het toneelgezelschap. "Het is een amateurvereniging op hoog niveau", stelt Segers. Zaterdagmiddag 9 maart voeren ze 'De Jantjes' op in theater de Mythe in Goes en Vrienden van de Bode kunnen gratis entreebewijzen winnen!

1 dag geleden