Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Busted Feet viert tienjarig bestaan in De Piek

Busted Feet viert tienjarig bestaan in De Piek

VLISSINGEN - De Vlissingse rockband Busted Feet bestaat tien jaar en viert dat met een concert in De Piek waar de band in mei 2012 voor het eerst optrad. Het jubileumconcert wordt gehouden op vrijdag 25 november. 

Busted Feet is zeker geen onbekende meer in het Zeeuwse en deed heel wat shows in de regio. Met hun mix van blues, vintage rock, soul, glam en minder bekend coverwerk hebben ze een trouwe aanhang verworven. De hele gouden classic rockperiode tussen pakweg 1965 en1975 wordt als inspiratie gebruikt in hun zoektocht naar geschikt covermateriaal. Denk daarbij natuurlijk aan The Beatles, The Stones, The Who en Hendrix, maar ook eigenwijze versies van langere nummers van The Doors en Led Zeppelin, of obscuurder coverwerk werk van The Yardbirds en Them. Ook glamrock van Bowie, Kiss, T-Rex en The Sweet zit wel in elke set verstopt.

Busted Feet speelt al zo’n negen jaar in dezelfde bezetting, maar neemt binnenkort afscheid van bassist/zanger Koen van Soelen. Dit is dus een van de laatste kansen om Koen in actie te zien met Busted Feet. Verder bestaat de band uit: Vincent van Boven op leadgitaar en zang, Casper van Hanegem op drums en Jaap van Boven op zang en gitaar. Twee acts maken deze speciale avond verder compleet: rockband No Point die uit hetzelfde vaatje tapt als Busted Feet en veel vintage rock uit de jaren 70 speelt en daarbij ook een lekkere spontane show neerzetten. En nog Bo Dylan dan die, zoals zijn artiestennaam al doet vermoeden, een setje Bob Dylan-classics brengt. De deur is open om 20.30 uur. Aanvang 21.00 u. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Meer uit Vlissingen

De Piek wil graag naar de Machinefabriek

VLISSINGEN - Voorzitter Jaap van Boven heeft goede hoop dat er na jaren onzekerheid eindelijk toekomstperspectief komt voor poppodium De Piek. Het pand aan de Hellebardierstraat voldoet al jaren niet meer maar nu wordt het poppodium genoemd als één van de partijen die mogelijk onderdeel gaan uitmaken van de culturele invulling van de Machinefabriek.

23 uur geleden
Gemeente houdt Wesley Sekewael in spanning

VLISSINGEN - Het is om moedeloos van te worden. Wesley Sekewael wacht al sinds november op een reactie van de gemeente over hoe er wordt aangekeken tegen de plannen voor de herbouw van de vliegtuigfabriek van Koninklijke Maatschappij de Schelde. "Met de provincie voeren we constructieve gesprekken maar de gemeente laat het een beetje afweten," verzucht Sekewael. "We weten nog altijd niet wat hun standpunt is."

1 dag geleden
Tweemaal brons voor VTV-Acro

VLISSINGEN - Op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen Acroturnen halen de meiden van de Vlissingse Turn Vereniging onder andere tweemaal brons.

2 dagen geleden
Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

4 dagen geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

4 dagen geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

5 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

5 dagen geleden