Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Busje op z'n kop in sloot bij Westerscheldetunnelweg

Busje op z'n kop in sloot bij Westerscheldetunnelweg

BORSSELE - Langs de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is donderdagmiddag een personenbusje op zijn kop in een ondiepe sloot beland.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 tussen de uitgang van de Westerscheldetunnel en het tolplein, op de rijbaan richting Borssele. Omdat melding werd gemaakt van een voertuig te water, werden ook meerdere brandweerwagens opgeroepen, maar al snel kwam het bericht dat iedereen uit het busje was. Eén brandweerploeg kwam nog wel ter plekke om een gewonde over het slootje te helpen.

Vanwege het ongeluk werd een rijstrook tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het busje weggetakeld. Rond 14.45 uur zat deze klus erop.

Meer uit Beveland

Markt over toekomst binnenstad in Goes: 'Absurd dat je in Goes nog met auto op Grote Markt kunt rijden'

GOES - De gemeente Goes werkt aan het vernieuwen van de binnenstad. Al twee jaar voert ze verbeterpunten uit, maar er moet nog steeds veel gebeuren, vertelt wethouder Joost de Goffau. "De urgentie is hoog", stelt hij. Om inwoners en ondernemers te informeren en naar hun meningen en ideeën te vragen, is er maandag een grote binnenstadsmarkt in de Grote of Maria Magdalenakerk.

42 minuten geleden
Vechtpartij escaleert naar bedreiging met een wapen: 21-jarige aangehouden

NIEUWDORP - De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige man uit Nieuwdorp aangehouden. De man zou betrokken zijn bij een vechtpartij tijdens een feest op het sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat. De verdachte zou daarbij ook hebben gedreigd met een wapen. Dit gebeurde in de nacht van dinsdag 8 mei op woensdag 9 mei.

23 uur geleden
Radioprogramma 5 Dagen zendt donderdagavond uit bij reddingsbrigade Goes

GOES - Het NPO Radio 1-programma 5 Dagen gaat deze week over het werk van reddingsbrigades in Nederland. Donderdagavond komt de uitzending live uit Goes, waar het voortbestaan van de reddingsbrigade onzeker is.

1 dag geleden
Hemelvaartsdag: Een vrije dag, maar waarom eigenlijk?

GOES - Hemelvaartsdag, de dag die jaarlijks door Nederlanders wordt gevierd dankzij de verplichte vrije dag. Heerlijk, zo'n lang weekend, maar wat vieren we eigenlijk?

1 dag geleden
Isolatiesubsidie beschikbaar voor woningeigenaren in Borsele

HEINKENSZAND - Het Zeeuws Isolatieprogramma (ZIP) is van start gegaan in de gemeente Borsele. 'Eigenaren van een slecht geïsoleerd huis kunnen via het ZIP isolatiesubsidie aanvragen, ook als ze doe-het-zelver zijn', laat de gemeente Borsele weten.

1 dag geleden
Snuffelmarkt op Hemelvaartsdag in Goes

GOES - Op Hemelvaartsdag is er de grote snuffelmarkt op de Grote Markt in Goes.

1 dag geleden
Auto crasht tegen lantaarnpaal Goes, inzittende naar ziekenhuis

GOES - Een auto van een maaltijdbezorger is dinsdagavond op een lantaarnpaal gebotst op de M.A. de Ruijterlaan in Goes. Eén van de inzittenden is naar het ziekenhuis gebracht.

2 dagen geleden