Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bus rijdt lantaarnpaal uit de grond Vlissingen

Bus rijdt lantaarnpaal uit de grond Vlissingen

VLISSINGEN - Een lijnbus van Connexxion is woensdagavond op de Gerbrandystraat in Vlissingen tegen een lantaarnpaal gereden. De bus liep flink wat schade op maar er raakte niemand gewond.

De bus kwam vanuit de richting van Koudekerke en reed richting Vlissingen toen deze omstreeks 21.25 uur aan de rechterzijde van de weg op het stoepje tussen de hoofdrijbaan en het vrij liggende fietspad terechtkwam. Vervolgens botste de bus tegen de lantaarnpaal. Deze werd volledig uit de grond gereden en belandde op het fietspad. In eerste instantie gingen de hulpdiensten ervan uit dat er sprake was van letsel maar dat bleek niet het geval. De vrouw die de bus bestuurde bleef ongedeerd en op het moment van het ongeval zaten er geen passagiers in de bus. Ook op het fietspad raakte niemand gewond. 

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de bus te takelen. Vanwege het ongeluk is de Gerbrandystraat momenteel dicht in de richting van Vlissingen tussen de kruising met de Johan Melchior Kemperstraat en de kruising met de Alexander Gogelweg.

Meer uit Vlissingen

Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

1 uur geleden
Steekpartij Bellamypark: ‘Slachtoffer pleegt vernielingen in horecazaak en wordt gestoken door medewerker’

VLISSINGEN - De man die woensdagavond gewond raakte bij een steekpartij in Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger.

20 uur geleden
Rommelroute door Ritthem in voorbereiding

RITTHEM - Op zaterdag 10 september is er van 10.00 tot 15.00 uur een rommelroute door Ritthem.

22 uur geleden
Man gewond bij steekpartij op Bellamypark in Vlissingen

VLISSINGEN - Agenten hebben woensdagavond rond 21.00 uur een man aangehouden in Vlissingen voor betrokkenheid bij een steekpartij op het Bellamypark. Een persoon raakte daarbij gewond.

1 dag geleden
Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

2 dagen geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

3 dagen geleden
Auto’s total loss na brand

VLISSINGEN - Verschillende personenwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Twee auto’s waren niet meer te redden, een derde heeft flinke schade opgelopen.

5 dagen geleden