Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bus rijdt lantaarnpaal uit de grond Vlissingen

Bus rijdt lantaarnpaal uit de grond Vlissingen

VLISSINGEN - Een lijnbus van Connexxion is woensdagavond op de Gerbrandystraat in Vlissingen tegen een lantaarnpaal gereden. De bus liep flink wat schade op maar er raakte niemand gewond.

De bus kwam vanuit de richting van Koudekerke en reed richting Vlissingen toen deze omstreeks 21.25 uur aan de rechterzijde van de weg op het stoepje tussen de hoofdrijbaan en het vrij liggende fietspad terechtkwam. Vervolgens botste de bus tegen de lantaarnpaal. Deze werd volledig uit de grond gereden en belandde op het fietspad. In eerste instantie gingen de hulpdiensten ervan uit dat er sprake was van letsel maar dat bleek niet het geval. De vrouw die de bus bestuurde bleef ongedeerd en op het moment van het ongeval zaten er geen passagiers in de bus. Ook op het fietspad raakte niemand gewond. 

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de bus te takelen. Vanwege het ongeluk is de Gerbrandystraat momenteel dicht in de richting van Vlissingen tussen de kruising met de Johan Melchior Kemperstraat en de kruising met de Alexander Gogelweg.

Meer uit Vlissingen

Zeeuwse winnaars Kunstbende naar landelijke finale

Op zaterdag 30 september 2023 vindt het Kunstbende Young Creators Festival (de landelijke finale van Kunstbende) plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Ruim 150 jonge makers van 13 t/m 19 jaar strijden om een prachtig talentontwikkelingstraject en een plek op een mainstage.

13 uur geleden
Dierenasiel Walcheren viert 12,5 jarig bestaan met open dag

VLISSINGEN - Het Dierenasiel Walcheren bestaat 12,5 jaar en viert dat met een open dag op 4 oktober, dierendag. Momenteel wonen er in het dierenasiel zo’n veertig katten en acht honden. “Maar acht honden valt heel erg mee,” weet beroepskracht Simone van Randwijk. “Meestal zijn dat er meer.”

15 uur geleden
Gemeente neemt proef met doneerringen

VLISSINGEN - De gemeente begint met een proef om doneerringen te plaatsen in de binnenstad. De eerste doneerringen worden al geplaatst. In de doneerringen kunnen lege blikjes en flesjes worden geplaatst die door anderen kunnen worden meegenomen om in te leveren voor het statiegeld. De doneerringen komen er op initiatief van de SGP-fractie die daar in juli een motie over heeft ingediend.

1 dag geleden
Southern rock van Black Bottle Riot in de Piek

VLISSINGEN -  Zaterdag 30 september klinkt er weer eens southern rock in concertzaal de Piek in Vlissingen. HetNijmeegse viertal Black Bottle Riot speelt vurige rootsrock in de traditie van The AllmanBrothers Band, Tom Petty & the Heartbreakers en zelfs een scheutje Thin Lizzy.

1 dag geleden
Politie onderzoekt overlijden in woning Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - In een woning in Oost-Souburg is woensdagmiddag een stoffelijk overschot gevonden in een rijtjeshuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

1 dag geleden
Gemeente biedt plaats aan 75 extra asielzoekers in Marinekazerne

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft 75 extra plaatsen voor asielzoekers in de voormalige Marinekazerne aan de Buitenhaven beschikbaar gesteld. De asielzoekers zijn al geregistreerd en blijven in Vlissingen voor een periode van vier weken. De gemeente voldoet hiermee aan het verzoek van staatssecretaris Van der Burg aan de Nederlandse gemeenten om meer asielzoekers op te vangen.

2 dagen geleden
Voormalige basisschool wordt verbouwd tot opvang Oekraïense vluchtelingen

VLISSINGEN - Voormalige basisschool De Startbaan in Westerzicht wordt de komende maanden verbouwd en geschikt gemaakt voor de opvang van 49 Oekraïense vluchtelingen. De vluchtelingen verblijven nu nog in een appartementencomplex van l’Escaut op de hoek van de Van Dishoeckstraat en de Verkuijl Quakkelaarstraat. 

2 dagen geleden