Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Burgemeester Petter brengt bloemen bij Bravis

Burgemeester Petter brengt bloemen bij Bravis

THOLEN - De Bergse burgemeester Frank Petter heeft woensdagmiddag, namens zijn collega's van Steenbergen, Woensdrecht en Tholen, een bezoek gebracht aan het Bravis ziekenhuis. Hij uitte zijn waardering voor de inzet van het ziekenhuispersoneel in deze coronatijd.

De burgemeester werd eerst bijgepraat over de situatie in het ziekenhuis en vervolgens kreeg hij een rondleiding over de longafdeling, waar onlangs ook twee kamers zijn ingericht voor palliatieve zorg. "Mooi dat jullie hier óók aandacht voor hebben", zei Petter vol lof.

Waardering
Het overbrengen van die waardering vormde de aanleiding voor het bezoek. "Mijn dochter is verpleegkundige. Daardoor weet ik wat een enorm intensief werk de verpleegkundigen, de artsen, maar ook de schoonmaakdiensten en de ondersteunende diensten verzetten. Dan wil je toch iets van dankbaarheid laten blijken namens de gemeenschap. We waarderen het ontzettend dat mensen zich zo voor ons inzetten. Dat doen ze natuurlijk al jaren, maar nu wordt het echt goed zichtbaar."

Goede werk
In gesprekken met verpleegkundigen viel Petter op hoe nuchter zij zijn. "Ze voelen zich bijna bezwaard door alle loftuitingen. Dat typeert mensen die in verzorgende beroepen werken." Aan het eind van zijn bezoek had hij nog een bemoedigend woord voor de Bravis-medewerkers. "Ik hoop dat jullie het vol kunnen blijven houden. Ga door met jullie goede werk!"

Meer uit Tholen

Summergames brengt Thoolse jeugd samen

SINT PHILIPSLAND - Onder een stralende zon ging donderdag de derde activiteit van de Thoolse Summergames van start. Veertig kinderen, gewapend met spuitbussen, lieten hun artistieke talenten zien tijdens een graffiti-workshop bij jeugdhonk De Kelder in Sint Philipsland.

3 uur geleden
Weerbericht: 'Aangenaam zomerweer, maar vanavond kans op buien'

THOLEN - De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

23 uur geleden
Tot jaarwisseling nog werkzaamheden voor betere bereikbaarheid Tholen

THOLEN - Dit voorjaar werden de nieuwe kruising en de aansluiting op de Molenvlietsedijk geopend. Tot en met het einde van dit jaar vinden er nog verschillende afrondende werkzaamheden plaats.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij accountant Dennis: 'Je bouwt echt een band op met klanten' [OP DE WERKVLOER]

SINT-MAARTENSDIJK - Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor met vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Samen met zijn collega's zet accountant Dennis de Bruijn zich dagelijks in om klanten te adviseren bij hun administratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Klanten van Remmerswaal zijn vooral MKB-bedrijven en particulieren in Zeeland en West-Brabant. Zij bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op het kantoor, vooral dankzij het persoonlijke contact.

1 dag geleden
Begeleidingsvaartuig scouting in de problemen op de Oosterschelde

STAVENISSE- Een begeleidingsvaartuig van de scouting is zaterdagmiddag in de problemen gekomen op de Oosterschelde. De oorzaak was een technisch mankement. Hierdoor had het vaartuig geen voortstuwing meer tijdens de begeleiding van de scoutingleden in  de bijboten. Onder leiding van de brandweer is de hele scoutingvloot begeleid naar de haven van Stavenisse.

2 dagen geleden
Het Schorrekoor met dirigent Ruijten treedt op tijdens Havendag Stavenisse

STAVENISSE - Op zaterdag 20 juli keert de Havendag in Stavenisse terug. Naast kraampjes en oude ambachten is er ook ruimte ingericht om van muziek te genieten. Het Schorrekoor verzorgt een optreden waarbij bezoekers kunnen genieten van een keur van liedjes dat het Schorrekoor ten gehore zal brengen.

2 dagen geleden
Ellis heeft eindelijk een nieuwe aangepaste bus dankzij inzamelingsactie

THOLEN - Ellis van Loenhout uit Tholen heeft sinds kort een nieuwe aangepaste bestelbus. Zij heeft cerebrale parese en kon door een defect aan haar vorige voertuig maandenlang niet meer zelfstandig buiten de stad reizen. Dankzij een inzamelingsactie is er een bedrag van ruim 6.250 euro opgehaald voor een nieuwe auto.

2 dagen geleden