Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Buiten gymmen in stijl Koningsdag bij VTV

Buiten gymmen in stijl Koningsdag bij VTV

VLISSINGEN - Noodgedwongen sporten de leden van de Vlissingse Turn Vereniging nog steeds buiten. Dat is weliswaar behelpen maar met veel creativiteit weten de trainers en trainsters het toch leuk te maken voor de leden. 

Zo organiseerde de Acrogymnastiek selectie van VTV afgelopen Koningsdag een speciale training in teken van oudhollandse spelletjes. Koek/spek happen, spijkerpoepen, touwtrekken en eierloop werden in een nieuw ‘Acrogymjasje’ gegoten. Het koekhappen werd gedaan door twee gymnasten op elkaar te laten klimmen, de onderste partner een geblindeerde bril op te doen en de bovenste partner instructies te laten geven welke kant op te lopen. Eierloop met twee gymnasten op elkaar en spijkerpoepen met twee gymnasten op elkaar zorgde voor een verhoogde moeilijkheid van de spelletjes en tegelijkertijd verbondenheid met de mooie Acrosport.

Uiteraard werden er ook typische ‘Acrogym spelletjes’ gedaan en was het vooral een zeer gezellige en leuke training!

Door het uitblijven van wedstrijden traint de groep momenteel aan een demonstratie om aan het eind van het seizoen te kunnen tonen aan ouders, familie en belangstellenden.

Ook andere groepen van VTV hebben lessen in de stijl van de Koningsspelen gehad.

Zo probeert de vereniging de coronaperiode door te komen tot er weer in de zaal gesport mag worden.

Informatie

Meer informatie over de lessen, de contributie en het aanmelden staat op www.vtv-vlissingen.nl.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Souburgse ondernemers gaan vuil te lijf

OOST-SOUBURG - Voor hun actie ‘Souburg schoon’ heeft ondernemersvereniging Actief Ondernemend Souburg (AOS) 25 vuilgrijpers ter beschikking gekregen van de gemeente Vlissingen. “Zo’n 22 ondernemers gaan het Oranjeplein, de Paspoortstraat, Kanaalstraat en het verlengde daarvan, tot aan de inzamelcontainers, schoonhouden”, vertelt Chris Hanraads van de AOS, die zelf al jaren twee maal daags een opruimronde doet.

12 uur geleden
Hyacintenhuis is een veilig thuis voor ouderen

VLISSINGEN – Aan de Hyacinthenlaan in Vlissingen wordt 18 juni een nieuw wooncomplex voor mensen met geheugenverlies geopend. Het Hyacintenhuis is onderdeel van de woon-zorgorganisatie Dagelijks Leven, waar bewoners het gevoel van eigen regie, zelfredzaamheid en eigenwaarde behouden.

1 dag geleden
Gemeente houdt vast aan afsluitingsbeleid boulevards

VLISSINGEN - Na ampel beraad heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om dit jaar geen wijzigingen aan te brengen in het afsluitingsregime van de boulevards. Wanneer de temperatuur stijgt tot 25 graden Celsius worden de boulevards Evertsen en Bankert afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Een en ander hangt samen met de coronamaatregelen en de te verwachten drukte bij mooi weer.

2 dagen geleden
Er draaien weer films bij CineCity

VLISSINGEN – De popcornmachine van CineCity heeft warm kunnen draaien toen medewerkers naar de markten in Vlissingen, Middelburg en Terneuzen gingen om popcorn uit te delen. Ze hadden namelijk goed nieuws, want de bioscopen kunnen open gaan. Op zaterdag 5 juni werden de eerste gasten van CineCity met een rode loper onthaald.

2 dagen geleden
Hoogste punt nieuwbouw Philadelphia in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - Bij de nieuwbouw van de woonvoorziening en dagbesteding van Philadelphia aan de Kromwegesingel is het hoogste punt bereikt. De monumentale monumentale boerenwoning wordt verbouwd tot dagbesteding. De woonvoorziening komt in nieuwbouw die is geïnspireerd op een boerenschuur.

2 dagen geleden
Kenniscentrum voor georganiseerde criminaliteit komt op Bellamypark

VLISSINGEN - Het Strategisch Kenniscentrum voor Georganiseerde en Ondermijnende Criminaliteit wordt gevestigd aan het Bellamypark in Vlissingen. 

2 dagen geleden
Provincie gaat cultuur versterken met nieuwe subsidieregeling

MIDDELBURG - De nieuwe regeling heet Samen in Zee en er zijn subsidies beschikbaar van vijfduizend tot vijftigduizend euro. De regeling is bedoeld om initiatieven te ondersteunen die helpen om de culturele sector in Zeeland toekomstbestendig te maken.

3 dagen geleden