Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brontyde presenteert debuut-ep in De Piek

Brontyde presenteert debuut-ep in De Piek

VLISSINGEN - De Vlissingse metalband Brontyde presenteert zaterdag 11 mei haar eerste ep 'Grace in defeat' bij podium De Piek in Vlissingen. Tijdens deze gratis toegankelijke avond treden ook Fire Within en Dance With Dragons op.

Brontyde bestaat uit Alicia Ocké (zang), Sebastiaan Akkerdaas (bas), Teun van de Laar (gitaar), Joseph Black (gitaar) en Coen Cramer (drums). De band heeft een jaar gewerkt aan haar debuut-ep. 'Het resultaat mag er zijn', aldus de organisatie van De Piek. 'Het zijn vijf gloednieuwe songs, plus als intro een bewerking van het eerder uitgebrachte nummer Wistful.

Voorprogramma

In het voorprogramma, vanaf 20.00 uur, zijn twee andere bands te zien en te horen op het podium. Fire Within staat voor symfonische power metal en Dance With Dragons maakt gothic metal.

Meer uit Vlissingen

Ska met Natty Bo in de Piek

Ska met Natty Bo in de Piek

9 uur geleden
Bijzonder concert Vlijt & Friends in Sint Jacobskerk

VLISSINGEN - Vrijdag 24 mei geeft muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Oost-Souburg in samenwerking met diverse gasten een concert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Het concert is ter gelegenheid van het 25-jarig dirigentschap van de Souburgse dirigent Albert-John Vervorst. 

11 uur geleden
Douane onderschept 497 kilo cocaïne in Vlissingse haven

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen heeft de Douane op zaterdag 18 mei een grote partij cocaïne onderschept. Bij een controle werd 497 kilo van de drugs aangetroffen, verborgen in een lading bananen afkomstig uit Ecuador.

11 uur geleden
Gemeente pleit voor behoud Lijn 57

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen heeft er bij vervoersmaatschappij Connexxion op aangedrongen dat Lijn 57 behouden moet blijven voor Oost-Souburg. Met ingang van 2026, wanneer de nieuwe busconcessie ingaat, wilde Connexxion de buslijn opheffen. "Dat het grootste dorp van Zeeland geen volwaardige busverbinding meer zou hebben is natuurlijk ongehoord," aldus wethouder Albert Vader.

12 uur geleden
'Reinier de bootjesman' komt naar Vlissingen Maritiem

VLISSINGEN - Hij is een fenomeen in de Amsterdamse grachten: Reinier de bootjesman met zijn muziekboot. Hij komt tijdens Vlissingen Maritiem op zaterdag 1 juni voor het Vrolijk Varend Defilé Vlissingen. Iedereen die een bootje heeft wordt gevraagd deze te versieren en mee te varen met het defilé.

1 dag geleden
Tien jaar Project Postmaatje: 'De goeie zijn met meer'

VLISSINGEN - Een leuke kaart sturen naar iemand die eenzaam is, ziek is, iemand die jarig is of iemand die gewoon wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat is in het kort wat het Project Postmaatje behelst. Het project begon tien jaar geleden in Vlissingen en tegenwoordig zijn de postmaatjes in heel Nederland en ook in België actief.

1 dag geleden
Sira Kamermans nieuwe directeur-bestuurder l'escaut

VLISSINGEN - Sira Kamermans wordt per 1 juli 2024 aangesteld als directeur-bestuurder van l'escaut. De huidige directeur-bestuurder, Jan Leo van Deemter, neemt met ingang van 1 juli 2024 afscheid. Sira Kamermans is op dit moment werkzaam als manager wonen bij zorgorganisatie Allevo.

2 dagen geleden