Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Broers behalen allebei zwarte band

Broers behalen allebei zwarte band

GOES - Zondag 12 juni werden in Made dangraad-examens georganiseerd door de Judobond Nederland. Namens JudoGoes stonden de 17 jarige broers Daan en Lars van Sabben op de mat. 

De tweeling uit ‘s-Heer Hendrikskinderen werd door de examencommissie, ieder een half uur lang, ondervraagd en liet hun judotechnieken zien. Nadat ze allebei aan de beurt geweest  waren kwam het verlossende woord, ze waren beide geslaagd voor 1e dan en mogen vanaf dit moment allebei de zwarte band dragen. Door dit goede resultaat blijft de slaag-score van JudoGoes op 100% staan. Sinds het bestaan van JudoGoes (2006) zijn er alle JudoGoesers die op examen gingen geslaagd, dit is een uitmuntende prestatie van deze Zeeuwse judoclub.

Meer uit Beveland

Inge Sportfonds en SGB organiseren derde Inge Memorial in Goes

GOES - Donderdag vindt de derde Inge Memorial plaats. Tijdens dit sportevenement in het Omnium in Goes kunnen geïnteresseerden kennis maken met rolstoelhockey en met de activiteiten van het Inge Sportfonds.

17 uur geleden
Plaats voor ondernemers Broodfondsen in Zeeland

GOES - In Zeeland is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op dinsdag 25 juni a.s. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen zij elkaar bij ziekte met schenkingen. 

19 uur geleden
Auto belandt op N62 in berm bij 's-Heerenhoek en raakt zwaar beschadigd

's-HEERENHOEK - Een personenauto is woensdag tijdens de ochtendspits van de Sloeweg (N62) geraakt bij 's-Heerenhoek. De bestuurder bleef ongedeerd.

23 uur geleden
Borsele ageert tegen plan hoogspanningsstation Sloegebied

HEINKENSZAND - Het conceptvoorkeursalternatief, het milieueffectrapport en de Integrale Effectenanalyse voor de bouw van een nieuw 380 kV-hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied liggen t/m 20 juni ter inzage. Iedereen kan een reactie indienen. 

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

2 dagen geleden
Jo de Roo toertocht vanaf Grote Markt in Goes

GOES - De Jo de Roo toertocht wordt zondag 23 juni weer verreden vanuit Goes.

3 dagen geleden
Rubriek Goes Gezien: Jan Haak loerde ook in de haven

Jan Haak, wie kent hem niet? In ieder geval de jongste generaties niet meer. Als ik in Zeeland geboren en getogen was, had ik zeker van hem of Joosje Pik of Piet den Haak of Hakepuit of Akervent gehoord. En daardoor nog banger voor open water geworden dan ik van nature al ben. Al deze figuren zijn namelijk 'nekkers': boosaardige watergeesten, die kinderen schrik aanjoegen om maar zo ver mogelijk van water weg te blijven. Deed je dat niet, dan kon je erin vallen en was Jan Haak of een soortgenoot er als de kippen bij om je naar beneden te trekken.

3 dagen geleden