Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brandweer opgeroepen voor stanklucht in Meliskerke

Brandweer opgeroepen voor stanklucht in Meliskerke

MELISKERKE - De brandweer van Zoutelande is zaterdagmiddag uitgerukt voor een stankmelding in Meliskerke. De melding kwam vanuit de Cornelis Jaspersestraat rond 17.25 uur.Door een bewoonster van een rijtjeshuis werd er zaterdagmiddag een stanklucht waargenomen in haar woning. Toen de brandweer ter plaatse kwamen, startte deze gelijk de metingen. Niet veel later meldde zich nog een bewoner van hetzelfde rijtjeshuis dat hij ook enige dagen deze stanklucht rook. Na een klein onderzoek bleek het te gaan om een woning in het rijtje, waar geklust werd. Hier werd ook de vloeistof terpentine gebruikt.Deze lucht verspreidde zich over het gehele rijtjeshuis over. Nadat de brandweer inderdaad geconstateerd had, dat het op terpentine ging, adviseerde ze aan de bewoners om de ramen open te zetten en het huis goed te luchten. Hierop kon de brandweer retour naar huis.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Motorrijder vliegt uit de bocht bij Veere

VEERE - Een motorrijder is zondagmiddag bij Veere uit de bocht gevlogen. De bestuurder verloor op de weg de controle over het voertuig.

13 uur geleden
Middelburger Sjaak den Herder brengt boek uit over Dameswielrennen in Zeeland tussen 1959 en 2020

MIDDELBURG - Middelburger Sjaak den Herder brengt deze maand een boek uit over Dameswielrennen in Zeeland. De publicatie omvat een overzicht van de uitslagen van alle damescriteriums en eendaagse en meerdaagse wielerwedstrijden in Zeeeland, tussen 1959 en 2020.

2 dagen geleden
Blauwe vlag toegekend aan zeven Veerse locaties

DOMBURG - De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 183 Blauwe Vlaggen toegekend aan 127 jachthavens en 56 stranden. In de gemeente Veere wappert in 2021 de blauwe vlag op zeven locaties: op de stranden van Zoutelande, Domburg, Vrouwenpolder, Westkapelle, Oostkapelle en Dishoek. Ook krijgt Jachthaven Jachtclub Veere dit jaar de blauwe vlag uitgereikt.

2 dagen geleden
Rijkswaterstaat start werkzaamheden ophogen stranden Walcheren

Rijkswaterstaat start in het weekend van 8 mei 2021 met de werkzaamheden voor het ophogen van het strand tussen Zoutelande en Westkapelle. Het ophogen van het strand tussen Dishoek en Vlissingen start begin september 2021.

2 dagen geleden
Brand in woning Middelburg

MIDDELBURG - De brandweer is vrijdag aan het einde van de middag met groot materieel uitgerukt voor een woningbrand in een appartement aan de Stationsstraat in Middelburg.

2 dagen geleden
Krijgers, assemblages van Gerda Kramer bij atelier Hoed Gezien

MIDDELBURG -  De expositie ‘Krijgers’, van Gerda Kramer, is tot en met 5 juni 2021 van zonsopgang tot zonsondergang te zien voor het raam bij atelier Hoed Gezien aan de Nadorstweg 38 te Middelburg.

3 dagen geleden
Geen Rit & Rock voor de Molukken dit jaar, organisatie wel in actie voor het goede doel

MIDDELBURG - Net als in 2020 zal er dit jaar ook geen Rit & Rock voor de Molukken worden georganiseerd. Dat heeft de organisatie via Facebook laten weten. De belangrijkste reden is dat de organisatie nog niet de zekerheid heeft dat het evenement op een veilige en verantwoorde manier gehouden kan worden.

4 dagen geleden