Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brand in zonnepaneel op dak van aanbouw bij woning Westerscheldestraat

Brand in zonnepaneel op dak van aanbouw bij woning Westerscheldestraat

KRABBENDIJKE - De brandweer van Krabbendijke en die van Goes zijn vanmiddag uitgerukt voor een woningbrand op de Westerscheldestraat in Krabbendijke.

Rond 15:25 uur vanmiddag zijn de brandweer van Krabbendijk en die van Goes met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand. De brand was op de Westerscheldestraat in Krabbendijke. Bij aankomst hing er een flinke brandlucht in de straat. Er was echter geen rookontwikkeling te zien.

De boosdoener bleek een dak te zijn van een aanbouw die aan de woning zat. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. Wel zijn naastgelegen woningen door de brandweer doorzocht op eventuele doorslag van de brand. Dit bleek niet het geval te zijn. Wel ontstond er flinke schade aan de aanbouw van de woning.

Meer uit Reimerswaal

Fakkelactiviteit bij BASF door technische storing

KRUININGEN - Door een technische storing maandagavond bij BASF Antwerpen is er momenteel sprake van fakkelactiviteit. Het fakkelen kan mogelijk licht- en geluidhinder veroorzaken bij de buurgemeenten, waaronder de gemeente Reimerswaal. Dat meldt BASF. 

1 uur geleden
UPDATE: Slachtoffer steekpartij A58 bij Kapelle is man (50) uit Frankrijk

KAPELLE – De man die zondagmiddag gewond raakte bij een steekincident op de snelweg A58 bij Kapelle is een 50-jarige man uit Frankrijk. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.

1 dag geleden
Gewonde bij mogelijke steekpartij aan het Jufferswegje in Kapelle

KAPELLE- Aan het Jufferswegje is zondagmiddag iemand gewond geraakt. De politie kreeg een melding dat er zou zijn gestoken. Of dit ook daadwerkelijk het geval is wordt nog onderzocht. De politie is met meerdere eenheden aanwezig. 

1 dag geleden
Auto over de kop bij eenzijdig ongeval aan de Oude Rijksweg in Kruiningen

KRUININGEN- Op de rotonde op de kruising van de Oude Rijksweg met de Sluisweg is zaterdagavond bij een eenzijdig ongeval een auto op de kop in de berm beland. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De bestuurder verloor vermoedelijk de macht over het stuur door de slechte weersomstandigheden. 

2 dagen geleden
Kapelse middenstand steunt speel-o-theek

KAPELLE - Na een mailing aan de Kapelse ondernemers heeft speel-o-theek De Schatkist in Kapelle een prachtig bedrag gedoneerd gekregen. 

4 dagen geleden
Tweehonderd jaar KNRM: van roeireddingboten naar hypermoderne schepen

HANSWEERT - In 2024 bestaat de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) tweehonderd jaar. Het jubileumjaar staat in het teken van terugkijken op twee eeuwen reddingtraditie en vooruitkijken. Wat zijn de innovaties en uitdagingen in de komende tweehonderd jaar? Het hoofddoel van de KNRM blijft het redden en voorkomen van slachtoffers op het water.

4 dagen geleden
File op A58 door botsing bij Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Een botsing tussen een vrachtwagen en bestelauto tussen Rilland en Krabbendijke heeft donderdagochtend voor filevorming gezorgd op de snelweg A58.

4 dagen geleden