Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brand bij kinderdagverblijf in Middelburg, kinderen en begeleiding snel in veiligheid

Brand bij kinderdagverblijf in Middelburg, kinderen en begeleiding snel in veiligheid

MIDDELBURG - Bij een kinderdagverblijf aan het Molenwater in Middelburg heeft donderdagmiddag brand gewoed. De kinderen en begeleiders zijn tijdig opgevangen in een naastgelegen gebouw, laat de brandweer weten.

‘Het personeel heeft bij het ontdekken van het brandje adequaat gehandeld’, aldus de brandweer. ‘Hierbij bleek dat de maandelijkse ontruimingsoefening door het personeel een goede voorbereiding is op een echt incident.

Het vuur ontstond in het plafond van een toilet van het kinderdagverblijf. Na het blussen van de brand en het ventileren van het pand zijn de brandweereenheden teruggekeerd naar de kazernes. Stichting Salvage helpt het personeel bij het afhandelen van de schade. De leiding van het kinderdagverblijf heeft de ouders/verzorgers van de kinderen geïnformeerd. 

Meer uit Middelburg

Vanmiddag start Beachgames Middelburg

MIDDELBURG - Van vrijdag 14 juni t/m dinsdag 18 juni 2024 zullen op de Markt in Middelburg weer The Beachgames plaatsvinden. In de Beach Arena van 25 x 50 meter zullen gedurende deze dagen verschillende beachsporten plaatsvinden. 

2 uur geleden
Werkzaamheden Nieuwe Haven en Turfkaai

MIDDELBURG - Op dinsdag 18 juni wordt het asfalt vanaf de kruising Stadsschuur - Nieuwe Haven tot de kruising Houtkaai - Herenstraat vernieuwd.

18 uur geleden
En de winnaar van de Textiel Race is... De Boazschool uit Meliskerke

MELISKERKE - De Boazschool uit Meliskerke heeft maar liefst 2958 kilo ingezameld textiel en 413 reparaties en is daarmee de winnaar van de Textiel Race. 

22 uur geleden
Kijkje achter de schermen van het zeeaquarium in Terra Maris

OOSTKAPELLE - Vrijdag 14 juni kunnen bezoekers bij Terra Maris van 12.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van het zeeaquarium.In het zeeaquarium leven vissen en andere zeedieren die in de Oosterschelde en aan de Noordzeekust voorkomen. Op gezette tijden zal onze aquariumspecialist en maritiem bioloog Jan van der Veen bezoekers meenemen in deze verwonderlijke onderwaterwereld van zeesterren, kwallen, anemonen en sepia's. Ook worden de vissen gevoerd.

1 dag geleden
Gemeente Middelburg vernieuwt het evenementenbeleid

MIDDELBURG - Evenementen horen bij een bruisende en aantrekkelijke gemeente. Een plek waar het fijn wonen is en waar je leuke dingen kunt doen. Een gemeente met veel jaarlijks terugkerende evenementen maar waar ook ruimte moet zijn voor vernieuwende ideeën. Het bestaande evenementenbeleid van de gemeente Middelburg stamt uit 2002 en is toe aan vernieuwing.

1 dag geleden
Opkomst Europees Parlementverkiezing gemeente Middelburg en Veere

MIDDELBURG/DOMBURG  - Op 6 juni mocht de inwoners van de gemeente Middelburg en Veere naar de stembus voor de verkiezingen van het Europees Parlement. 

1 dag geleden
Prijsuitreiking en meer in Dauwendaele tijdens de Nationale Buitenspeeldag

MIDDELBURG - Vanmiddag ontvingen de drie jongerencentra in Middelburg het vignet 'Gezonde locatie' uit handen van wethouder Willemien Treurniet. 'Water, fruit en een goed gesprek zijn gratis bij deze jeugdcentra. Zo moet een jongerencentrum zijn; een gezonde en veilige plek', zei Treurniet in haar toespraak. 

1 dag geleden