Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brand aan de Wijdaustraat, meerdere brandweereenheden ingezet

Brand aan de Wijdaustraat, meerdere brandweereenheden ingezet

MIDDELBURG - Aan de Wijdaustraat is vanmiddag een brand ontstaan in een tuin, bij de schutting. Later sloeg de brand over naar de woning.

Aan de Wijdaustraat is vanmiddag een brand ontstaan in een tuin, bij de schutting. Dit gebeurde rond 14:30. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland begon de brand in de tuin en bij de schutting van de woning. Echter bij aankomst van de brandweer bleek de brand overgeslagen te zijn naar de woning en werd opgeschaald naar het sein middelbrand.

Meerdere eenheden van de brandweer werden ingezet om de brand te blussen. Volgens de brandweer kon iedereen op tijd de woning verlaten. Uit onderzoek concludeert de politie dat de brand vermoedelijk is aangestoken. “Kort voor de brand werd een aantal personen bij het huis gezien. De politie doet nog nader onderzoek naar de mogelijke brandstichting”, aldus een woordvoerder. 

Was u getuige of weet u meer en heeft u nog niet met de politie gesproken neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Vermeld daarbij het zaaknummer 2022025905.

Meer uit Middelburg

Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

17 uur geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Vlissingen.

19 uur geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

2 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

2 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

3 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

3 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

5 dagen geleden