Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Botsing tussen twee auto’s in Vlissingen

Botsing tussen twee auto’s in Vlissingen

VLISSINGEN - Twee auto’s zijn vrijdagavond met elkaar tot botsing gekomen op de kruising van de Sloeweg en de Weijevlietweg in Vlissingen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. 

Het ongeluk gebeurde rond 17:30 uur. Een van de Automobilisten kwam vanaf de Weijevlietweg en bij het opdraaien van de Sloeweg zag hij vermoedelijk de ander auto over het hoofd. Hierdoor ontstond een botsing waarbij beide voertuigen behoorlijk beschadigd raakten. De inzittende bleven gelukkig ongedeerd. De politie kwam ter plaatse en heeft verklaringen opgenomen van beide bestuurders. De auto’s werden uiteindelijk door een sleepbedrijf weggetakeld. 

Meer uit Vlissingen

Vlissinger Jean-Louis Pisuisse wordt geëerd in Schevenings Kurhaus

SCHEVENINGEN - De in Vlissingen geboren cabaretier en zanger Jean-Louis Pisuisse wordt vanaf morgen geëerd in het Kurhaus in Scheveningen waar hij vaak optrad. Er wordt een meer dan levensgroot verloren gewaand schilderij van Pissuise door schilder Han van Meegeren onthuld. Pisuisse, vooral bekend van het lied 'Mensch, durf te leven', werd in 1927 doodgeschoten op het Rembrandtplein in Amsterdam als gevolg van een noodlottig liefdesdrama.

6 uur geleden
Hardloper gereanimeerd in duingebied Vlissingen

VLISSINGEN – Meerdere hulpdiensten zijn maandagmorgen ingezet voor een noodsituatie in de duinen van Vlissingen. De Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet.

7 uur geleden
VTV-meiden scoren bij voorwedstrijd

VLISSINGEN - Bij de eerste voorwedstrijd halen VTV-turnsters podiumplaatsen als groep en individueel. Zaterdag 9 december deden een aantal turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging mee aan één van de voorwedstrijden, die in dit geval in Breda werd gehouden. 

9 uur geleden
Betrokkene ongeval Ritthem aangehouden na positieve speekseltest

RITTHEM – Eén van de betrokkenen van het ongeval bij Ritthem vanmorgen is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed van drugs.

12 uur geleden
Schade bij ongeval Europaweg Noord in Ritthem

RITTHEM – Bij een botsing op de Europaweg Noord in Ritthem zijn twee personenauto's beschadigd geraakt. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

13 uur geleden
Bedrijventerrein Vrijburg krijgt glasvezel

VLISSINGEN - Bedrijventerrein Vrijburg krijgt een glasvezelnetwerk. In totaal wordt 3 kilometer gegraven en wordt ruim 18 kilometer aan glasvezel uitgerold om bedrijven te voorzien van een aansluiting. Dit meldt Glaspoort, een samenwerking van KPN en pensioenfonds ABP.

1 dag geleden
Molukse graven krijgen beschermde status

VLISSINGEN - De graven van Molukse KNIL-militairen op de begraafplaatsen in Oost-Souburg en Vlissingen krijgen een beschermde status. De gemeente Vlissingen neemt daarmee ook de grafrechten over.

2 dagen geleden