Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Botsing tussen motor en auto bij Europaweg-Oost

Botsing tussen motor en auto bij Europaweg-Oost

NIEUWDORP - Op de kruising van de Europaweg-Oost met de Borsselsedijk bij Nieuwdorp zijn woensdagavond een motor en een auto met elkaar in botsing gekomen. De schade was aanzienlijk.

Door nog onbekende oorzaak reed de motorrijder in op de rechterzijde van de auto waardoor de motor midden op het kruispunt tot stilstand kwam. De bestuurder is door de ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers nagekeken op letsel waarna hij werd opgehaald door een bekende. 

Vanwege het ongeval werd de kruising door de politie en Koninklijke Marechaussee enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rond 18.15 uur werd een enkele rijbaan vrijgegeven waardoor het verkeer zijn weg kon vervolgen. De motor is door een takelbedrijf geborgen. 

Meer uit Beveland

Sabewa Zeeland stelt taxatiewaarden voor belastingaanslagen bij

GOES - Sabewa Zeeland heeft de hoogte van de taxatiewaarden, die gebruikt worden voor de aanslagen in 2023, bijgesteld. ‘Afhankelijk van de gemeente kan de verandering per eigenaar een effect hebben van ongeveer 7 euro per jaar’, laat Sabewa dinsdag weten.

13 uur geleden
Leen de Looff uit Kortgene krijgt gemeentepenning voor heldendaden na Ramp

KORTGENE - Uit handen van burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft Leen de Looff uit Kortgene de gemeentepenning uitgereikt gekregen, als blijk van waardering voor de inzet van hem en zijn familie tijdens de Watersnoodramp van 1953. In de rampnacht en de dagen erna redde hij vele levens en werden er in het café van zijn ouders, De Graaf van Buren, vele mensen verzorgd. 

15 uur geleden
Langverwachte renovatie stadshaven Goes is in volle gang

GOES - Het stond al jaren op het verlanglijstje van Stichting Stadshaven Goes en nu is het zover: de haven wordt gerenoveerd. Het werk is in volle gang. Er is een sloepensteiger aangelegd en alle steigers worden vernieuwd. Voor 1 april, als het vaarseizoen begint, moet de passantenhaven er weer uitzien als nieuw.

17 uur geleden
Radio 1 maakt vanuit Borssele programma over kerncentrales

BORSSELE - De gele bus van het NPO Radio 1-programma ‘5 Dagen’ staat deze week bij Dorpshuis Vijverzicht in Borssele. De presentatoren maken live uitzendingen over de mogelijke komst van twee nieuwe kerncentrales bij Borssele.

18 uur geleden
Meer dan 1700 geïnteresseerden bezoeken open dagen Scalda

MIDDELBURG/VLISSINGEN - “Hallo, ik heb me aangemeld voor de open dag en ben geïnteresseerd in de opleiding Doktersassistent”, vertelt een jongen bij binnenkomst op de open dag van Scalda. Zijn ouders kijken hem vol trots aan en zien in deze opleiding een mooie toekomst voor hun zoon. “Dit roept hij al sinds zijn achtste, dat hij doktersassistent wil worden.” Met een paar Scalda-sokken en een plattegrond onder de arm, loopt hij vol vertrouwen richting de opleiding. De grote grijns op zijn gezicht bij terugkomst zegt genoeg. 

19 uur geleden
Uitvaart geliefde pastoor Fons van Hees online te volgen

GOES - In zijn woonplaats Zierikzee is op 31 januari Fons van Hees overleden. Hij was pastoor van de H. Pater Damiaanparochie en de H. Maria Parochie Walcheren. ‘We verliezen in hem een zeer geliefde pastoor’, laten de parochies weten.

1 dag geleden
Woninginbrekers op heterdaad aangehouden in Populierenstraat Goes

GOES - Twee woninginbrekers die het voorzien hadden op een huis aan de Populierenstraat in Goes zijn zondagavond net op tijd ingerekend. 

1 dag geleden