Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Botsing in vormende file op A4 bij Rilland

Botsing in vormende file op A4 bij Rilland

WOENSDRECHT - Op de A4 bij Rilland zijn gisteravond twee auto's op elkaar gebotst. Dit gebeurde in de vormende file die ontstond na een ongeval op de A4 bij Woensdrecht. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt. 

Het ongeval gebeurde even na 17.30 uur. Een auto is achterop een andere personenauto gebotst. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke. Een persoon zat bekneld in een auto. Diegene is door de brandweer uit de auto geknipt. Ook een ander persoon raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd. 

Vanuit Zeeland ontstond er een grote file op de A4. Het verkeer werd over de vluchtstrook langs het ongeval geleid. In de vormende file gebeurde ter hoogte van Rilland ook nog een ongeval. Deze auto is door een berger afgevoerd. Veel automobilisten reden binnendoor bij Rilland. Hierdoor ontstond er op de binnenwegen ook vertraging. 

Meer uit Reimerswaal

Songs of Grace houdt zondagmiddag sing inn in Kapelle

KAPELLE - De band Songs of Grace houdt vanmiddag (zondag) vanaf 16.00 uur een gratis toegankelijke sing inn in de hervormde kerk in Kapelle.

15 uur geleden
Knalfeest op Koningsdag bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle

KAPELLE - Bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle is het altijd gezellig. Ze hebben een mix van oud en nieuw, dus het voelt vertrouwd én modern.

1 dag geleden
Bizar ongeval: 15-jarige crasht auto en eindigt ondersteboven in Yerseke

YERSEKE - De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

1 dag geleden
Boomgaarden staan in bloei; tijd voor wandel- en fietstochten

KRABBENDIJKE/KAPELLE - Zaterdag (13 april) vindt de derde editie plaats van de Bloesemwandeltocht vanuit Krabbendijke. Vanuit het Fruitteeltmuseum in Kapelle is er zaterdag een bloesemfietstocht. Een week later is dit museum het startpunt van een bloesemwandeltocht door boomgaarden in bloei.

2 dagen geleden
Maaltijdvoorziening gaat door in Kapelle, alleen op andere manier

KAPELLE - Zorgorganisatie Cederhof stopt per 1 juli met de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. 'We begrijpen dat dit bij de klanten van Tafeltje Dekje vragen en eventuele zorgen oproept', laat de gemeente Kapelle weten. 'Als gemeente vinden we het belangrijk een waardig alternatief te kunnen bieden aan onze inwoners. Daarvoor zijn diverse aanbieders in beeld.' 

3 dagen geleden
Open avond bij gemeentewerken in Kruiningen

KRUININGEN - Inwoners van Kruiningen en Hansweert zijn dinsdagavond (9 april) welkom bij de open avond van gemeentewerken in het gemeentehuis van Reimerswaal in Kruiningen. 

5 dagen geleden
Buurtbewoners maken Wemeldinge groener

WEMELDINGE - Bewoners van een deel van de Oosterscheldestraat in Wemeldinge hebben hard gewerkt om hun straat groener te maken.

1 week geleden