Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boosterprik nu zonder afspraak beschikbaar

Boosterprik nu zonder afspraak beschikbaar

Bij de vaccinatielocaties in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee kunnen personen van 18 jaar en ouder vanaf vandaag (maandag) zonder afspraak terecht voor een boosterprik tegen het coronavirus. 

‘Om ervoor te zorgen dat we half januari alle Zeeuwen vanaf 18 jaar kunnen voorzien van een boosterprik is de capaciteit de afgelopen maanden enorm uitgebreid’, laat GGD Zeeland weten. ‘Omdat de capaciteit op sommige locaties niet volledig wordt benut, is het vanaf maandag mogelijk om in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zonder afspraak een boosterprik te laten zetten.’ Deze vaccinatielocaties zijn open van 9.00 tot 17.00 uur. Het is ook nog steeds mogelijk om een prikafspraak te maken. Kijk voor alle actuele informatie over onze vaccinatielocaties op: www.ggdzeelandprikt.nl.

Zonder afspraakverplichting kan het op sommige momenten druk worden. ‘Wij houden dit in de gaten en communiceren hierover indien nodig op onze website en socialemediakanalen. 

Voor mensen die de boosterprik willen halen in Domburg, Terneuzen en Tholen blijft het nodig om een afspraak te maken. ‘Degenen die al een afspraak hebben gemaakt, maar liever gebruik maken van de vrije inloop, zijn welkom op een van de aangegeven locaties. Het is niet nodig om de oude afspraak via het landelijke callcenter te verzetten. De gemaakte afspraak wordt ter plekke uit het systeem gehaald. Je kunt de boostervaccinatie 3 maanden na je laatste vaccinatie of coronabesmettingen krijgen.’

Prikangst

Wie twijfels over de coronavaccinatie heeft kan bellen naar de Vaccinatie Twijfeltelefoon. ‘Ervaren medisch studenten staan je te woord en kunnen je informeren over de laatste stand van zaken omtrent de coronavaccins. Er is altijd een medisch specialist of huisarts aanwezig voor complexe vragen.’ De Vaccinatie Twijfeltelefoon is bereikbaar op 088-7555777, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.
‘Wil jij je wel laten vaccineren, maar houdt angst voor naalden je tegen? Kom dan naar een van onze locaties of ga met ons in gesprek via ons speciale prikangst-Whatsapp-nummer (06 824 475 67).’

Meer uit Reimerswaal

Doortrapdag Wemeldinge: lang en veilig blijven fietsen

WEMELDINGE - Op woensdag 29 mei organiseert de gemeente Kapelle een doortrapdag in Wemeldinge. 'Deze dag organiseren we voor ouderen om zo lang en veilig mogelijk te kunnen blijven fietsen', laat de gemeente weten. 'De Doortrapdag vindt plaats in Gasterij Schoudee in Wemeldinge van 9.45 tot 15.00 uur. U kunt gratis meedoen. Het is belangrijk dat u uw eigen fiets meeneemt.'

13 uur geleden
Groot herbestratingsproject in Wemeldinge Noord

WEMELDINGE - Dinsdag begint de herbestrating in het noordelijk deel van Wemeldinge. De komende maanden gaan in fases verschillende straten op de schop.

1 dag geleden
Molentocht op Eerste Pinksterdag: 'Passie voor rijdend erfgoed leeft in Zeeland'

GOES - Al meer dan 34 jaar wordt op de derde zondag van mei de Molentocht gereden waarbij 300 oldtimers de mooiste routes van Zeeland verkennen. Dit jaar vindt het evenement plaats op eerste Pinksterdag. Gestart wordt vanaf Vliegveld Midden Zeeland en de finish is op de Grote Markt in Goes. Onderweg is er altijd een aantal tussenstops, dit jaar bij Rijtuig- en Meubelstoffeerderij C.J. Brouwer in 's-Heer Hendrikskinderen.

2 dagen geleden
Kunstmarkt en Schildersdag in kerktuin Kapelle

KAPELLE - Kapelle Cultureel sluit vandaag traditiegetrouw het evenementenseizoen af met de jaarlijkse Kunstmarkt & Schildersdag.

2 dagen geleden
Toujours Kapelle: Drukke en gezellige zaterdag voor de boeg

KAPELLE - Deze week is het Toujours Kapelle, met herdenkingen, maar ook feestelijke activiteiten. Deze meeste activiteiten vinden deze zaterdag plaats. 

3 dagen geleden
Waterschap begint met jaarlijks onderhoud aan wegen door heel Zeeland

KRUININGEN/KAPELLE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met het jaarlijkse groot onderhoud aan waterschapswegen op diverse locaties in Zeeland. 'Sommige wegen worden slechts enkele uren afgesloten, bij andere wegen kan de afsluiting oplopen tot enkele dagen of weken', laat het waterschap weten. 

3 dagen geleden
Drie dagen Kunst- en Natuurroute door Wemeldinge

WEMELDINGE - Kunst- en Natuurroute Wemeldinge viert het 25-jarig jubileum dit pinksterweekeinde. 

3 dagen geleden