Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bonnie Mode gaat naar klanten toe met pas-tas

Bonnie Mode gaat naar klanten toe met pas-tas

KAPELLE - Winkeliers mogen sinds woensdag een afhaalpunt voor hun zaak hebben, maar Wendy van Iperen bedacht al eerder een originele oplossing om klanten te bedienen. Nu haar winkel Bonnie Mode in Kapelle dicht is, bezorgt ze de ‘pas-tas’.

Klanten kunnen telefonisch hun wensen doorgeven en Wendy vult dan een tas met kleding en bezorgt die in de gemeente Kapelle bij mensen thuis. Ze hebben dan de tijd om te passen en de volgende dag haalt Wendy de tas weer op. 

Dorp

“Het loopt goed”, vertelt ze. “In een dorp kan zoiets nog. Een pas-tas meegeven doen we al langer. Niet iedereen is in de gelegenheid om naar de winkel te komen. De pas-tas breng ik nu ook aan huis. Zo houd ik toch contact met mijn klanten en ik krijg er leuke reacties op. Soms bellen mensen en zeggen: je kent mijn smaak en figuur, kom maar met een leuk setje. En als ik iemand niet ken, vraag ik de maat en wat ze zoeken en stop ik bijvoorbeeld wat shirtjes in de tas, met een paar broeken en bijpassende vestjes erbij.” 

Feestkleding

Op deze klantvriendelijke manier kan Wendy toch verkopen. “Normaal gesproken zou ik nu al het grootste gedeelte van de wintercollectie kwijt zijn, maar zover ben ik nu nog niet.” Met vertrouwen in de toekomst is ze al wel volop bezig met nieuwe inkopen. “Ik bestel nog geen feestkleding, want daar is nu weinig vraag naar, aangezien er geen feesten zijn. Gelukkig kun je met de inkoop snel schakelen. Zodra er weer wel behoefte aan is, heb je het zo besteld.”

Meer uit Reimerswaal

Reimerswaal geeft 200 inwoners een regenton

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal geeft 200 gratis regentonnen weg aan inwoners met een eigen tuin.

6 uur geleden
Dominee Erik Tramper: 'Onze oecumenische pioniersgemeente is uniek in Nederland'

SCHORE - Twee jaar geleden was het erop of eronder voor de kerk in Schore, vertelt dominee Erik Tramper. “We hadden twintig mensen of nog minder in de kerk. Als we wilden doorgaan, moest het anders." De kerkgangers zochten verbinding met nieuwe mensen. “Sindsdien gebeuren er mooie dingen."

3 dagen geleden
Auto in de sloot bij ongeval Postweg (N670) bij Yerseke

YERSEKE - Op de Postweg (N670) bij Yerseke is donderdagavond een auto in de sloot beland. Het voertuig en de bestuurder zijn door brandweerlieden uit de benarde situatie bevrijd.

3 dagen geleden
Vissen is Matthias' grootste passie

KRABBENDIJKE - Matthias Baas (20) uit Krabbendijke wist vorige maand de wereldtitel voor kustvissen te behalen. In de leeftijdsklasse onder de eenentwintig jaar wist hij individueel de meeste vissen en daarmee de eerste plek binnen te hengelen. Al sinds zijn twaalfde doet Matthias mee aan viswedstrijden door heel Nederland en daarbuiten, want vissen is zijn grootste passie.

4 dagen geleden
Ravage na botsing tussen vrachtwagens op A58 bij Kapelle

KAPELLE - Op de snelweg A58 nabij Kapelle heeft donderdag rond 9.50 uur in de mist een ongeval tussen twee vrachtwagens plaatsgevonden. Daardoor is er grote ravage ontstaan op de A58. De snelweg is vanwege het ongeval afgesloten tussen Kruiningen en 's-Gravenpolder in de richting van Vlissingen. Of er iemand gewond is geraakt is nog niet bekend. 

4 dagen geleden
Tweedaagse vogeltentoonstelling in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - De Vogelvrienden Krabbendijke en omstreken organiseren op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december hun jaarlijkse vogeltentoonstelling in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke.

5 dagen geleden
Hennepkwekerij gevonden in woning Waardekensstraat Kapelle

KAPELLE - De politie heeft dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Waardekenstraat in Kapelle. De 45-jarige bewoner is aangehouden.

5 dagen geleden