Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bonnie Mode gaat naar klanten toe met pas-tas

Bonnie Mode gaat naar klanten toe met pas-tas

KAPELLE - Winkeliers mogen sinds woensdag een afhaalpunt voor hun zaak hebben, maar Wendy van Iperen bedacht al eerder een originele oplossing om klanten te bedienen. Nu haar winkel Bonnie Mode in Kapelle dicht is, bezorgt ze de ‘pas-tas’.

Klanten kunnen telefonisch hun wensen doorgeven en Wendy vult dan een tas met kleding en bezorgt die in de gemeente Kapelle bij mensen thuis. Ze hebben dan de tijd om te passen en de volgende dag haalt Wendy de tas weer op. 

Dorp

“Het loopt goed”, vertelt ze. “In een dorp kan zoiets nog. Een pas-tas meegeven doen we al langer. Niet iedereen is in de gelegenheid om naar de winkel te komen. De pas-tas breng ik nu ook aan huis. Zo houd ik toch contact met mijn klanten en ik krijg er leuke reacties op. Soms bellen mensen en zeggen: je kent mijn smaak en figuur, kom maar met een leuk setje. En als ik iemand niet ken, vraag ik de maat en wat ze zoeken en stop ik bijvoorbeeld wat shirtjes in de tas, met een paar broeken en bijpassende vestjes erbij.” 

Feestkleding

Op deze klantvriendelijke manier kan Wendy toch verkopen. “Normaal gesproken zou ik nu al het grootste gedeelte van de wintercollectie kwijt zijn, maar zover ben ik nu nog niet.” Met vertrouwen in de toekomst is ze al wel volop bezig met nieuwe inkopen. “Ik bestel nog geen feestkleding, want daar is nu weinig vraag naar, aangezien er geen feesten zijn. Gelukkig kun je met de inkoop snel schakelen. Zodra er weer wel behoefte aan is, heb je het zo besteld.”

Meer uit Reimerswaal

Avondvierdaagse Hansweert begint op maandag 13 mei

HANSWEERT - De Hansweertse Avondvierdaagse gaat van start op maandag 13 mei. 

1 dag geleden
Slachtoffer noodsituatie Smokkelhoek Kapelle onder politiebegeleiding naar ziekenhuis

KAPELLE - Na een noodsituatie bij een bedrijf op bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle is donderdagavond een slachtoffer met spoed en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerster was er geen sprake van een ongeval noch medisch incident. 

1 dag geleden
Femke Vernij speelt vrijdag 'Op volle kracht' in Rilland

RILLAND - In dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland is vrijdagavond de nieuwe solovoorstelling van Femke Vernij te bezoeken: 'Op volle kracht'.

2 dagen geleden
Zaterdag 4 mei Dodenherdenking in Hansweert

HANSWEERT - Tijdens de Nationale Herdenking op zaterdag 4 mei 2024 herdenken we allen - burgers en militairen - die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesmissies. 

3 dagen geleden
Gratis ambachtelijke moederdagcake van Echte Bakker Vroonland in Yerseke voor Vrienden van de Bode

YERSEKE - Zondag 12 mei is het Moederdag en dankzij Echte Bakker Vroonland in Yerseke kun je je moeder een overheerlijk cadeau geven: een speciale, vers bereide moederdagcake. En nog feestelijker: Vrienden van de Bode krijgen zo'n ambachtelijke cake gratis!

4 dagen geleden
Nationale Dodenherdenking in Kruiningen

KRUININGEN - Tijdens de Nationale Dodenherdenking in Kruiningen herdenken wij zaterdagavond (4 mei) alle burgers en militairen die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

4 dagen geleden
Excursies naar weervisserij op Oosterschelde

KRABBENDIJKE - In mei, juni en juli kunnen er weer excursies naar de weervisserij op het oostelijke deel van de Oosterschelde worden gemaakt. Een bezoek aan de weer is een unieke gelegenheid - voor jong en oud - om de eeuwenoude, arbeidsintensieve vangstmethode van dichtbij mee te maken.

5 dagen geleden