Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boekstart-ochtend voor jonge kinderen in ZB

Boekstart-ochtend voor jonge kinderen in ZB

MIDDELBURG - In de ZB vindt woensdag 4 september een Boekstart-voorleesochtend plaats, die is bedoeld voor kinderen tussen de twee en vier jaar.

Het voorlezen begint om 9.30 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Boekstart is een programma waardoor kinderen, nog voordat ze naar school gaan, kennis leren maken met boekjes en de bibliotheek.

Prentenboek

Tijdens de ochtend staat het prentenboek ‘Jules helpt buurman’ van Annemie Berebrouckx centraal. De toegang is gratis.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Voorlopig niet vrijzwemmen, Spetter-korting naar volgend jaar

THOLEN - Vrijzwemmen is voorlopig geen optie op Tholen en om die reden heeft de gemeente besloten dat de korting op abonnementen, die abonnementhouders ter compensatie van de problemen van vorig jaar, door te schuiven naar 2021. Verenigingszwemmen en baantjes trekken mag vanaf 15 juni weer wel.

11 uur geleden
Jongeman (21) gearresteerd in Vlissingen na afpersing van scootereigenaar

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond aan de Lindeijerlaan in Vlissingen een jongeman omdat hij de eigenaar van een gestolen snorscooter heeft afgeperst.

11 uur geleden
'Een gevoel van vreugde toen ik deze roman in handen kreeg'

GOES - Het is geen vakantie, maar doordat je vooral thuis moet blijven, is er meer tijd voor andere zaken, zoals het lezen van een goed boek. Boekhandelaar Anthoni Fierloos en zijn personeel van het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven daarom leestips. Dit keer is het weer de beurt aan Niek Walhout.

12 uur geleden
Hoofdstraten Domburg dicht in pinksterweekeinde

DOMBURG - De Ooststraat, Markt en Weststraat in Domburg zijn zaterdag, zondag en maandag tussen 11.00 en 23.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente Veere neemt deze maatregel, omdat ze drukte verwacht vanwege Pinksteren.

12 uur geleden
13-jarig meisje uit Nieuw- en Sint Joosland sinds maandag vermist

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Sinds maandag 25 mei wordt de 13-jarige Nena Harinck uit Nieuw- Sint Joosland vermist. Dat meldt de politie.

13 uur geleden
Yoga door corona in het Nollebos

VLISSINGEN – Yoga Sadhana geeft door de coronamaatregelen yogalessen in het Nollebos in Vlissingen. De buitenlucht, natuur en andere yogi’s geven de lessen een frisse dimensie. “Met yoga houd je gemakkelijk afstand van elkaar en toch voel je elkaars aanwezigheid”, zegt yogalerares Atyna Janse.

13 uur geleden
Wmo-vervoer start maandag weer op

MIDDELBURG - Zeeuwse pashouders kunnen vanaf maandag (1 juni) onder voorwaarden weer gebruik maken van het Wmo-vervoer.

14 uur geleden