Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boekentip: ‘Vogeleiland’ van Marion Pauw

Boekentip: ‘Vogeleiland’ van Marion Pauw

GOES - Elke week geeft een personeelslid van boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin een leestip. Dit keer beveelt Jacqueline Lamper ‘Vogeleiland’ van Marion Pauw aan.“Een lekkere spannende tip van eigen bodem”, zegt Lamper. ‘De boeken van Marion Pauw lees ik erg graag en zeker het spannende genre. Vogeleiland heeft me verrast, wat een geweldig boek!”

Het verhaal wordt verteld door drie hoofdpersonen; Marianne, Berend en Nicole. Marianne, de opstandige tiener die van huis wegloopt wanneer ze zwanger is van haar vriend Berend. Berend, de vriend die in een moeilijk parket zit wanneer ze er samen vandoor gaan en hij op een gegeven moment Marianne gevangen houdt op Vogeleiland (ten westen van het Amsterdamse bos). Nicole, het zusje van Marianne, verhuist naar Frankrijk en heeft geen idee waar haar zus is en of ze überhaupt nog leeft. “Het verhaal vanuit deze drie personen gelezen levert sympathie op voor alle betrokkenen, de goeden en de kwaden. Een verhaal over keuzes maken en hoe het nemen van geen beslissingen kan leiden tot een bizarre ontknoping. Marion Pauw schreef weer een hele mooie!”

Meer uit Beveland

Burgemeester Dijksterhuis neemt Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst

HEINKENSZAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft uit handen van Robert Odekerken van Uitgeverij De Bode het Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst genomen. 

11 uur geleden
Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

2 dagen geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

2 dagen geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

2 dagen geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

2 dagen geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

3 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 dagen geleden