Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boek van Peter R. de Vries in top 10 Bestseller 60

Boek van Peter R. de Vries in top 10 Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - De doodgeschoten misdaadjournalist Peter R. de Vries staat genoteerd in de Bestseller 60. Met zijn boek Een moord kost meer levens uit 1994 is hij deze week binnengekomen op de zevende plek.

De Vries vertelt in het boek het waargebeurde verhaal van Paul Spruit, van wie de vader werd gearresteerd voor een dubbele kindermoord in Amsterdam. Een moord kost meer levens is de hoogste binnenkomer in de bestsellerlijst.

De top drie is grotendeels hetzelfde gebleven. Esther Verhoefs De Nachtdienst, blijft erg populair onder de lezers en staat nog steeds op de eerste plaats. Ik ga leven van Lale Gül staat deze week weer op nummer twee. De biografie over Johan Derksen van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman is naar de derde plek gestegen.

De bestsellerlijst kent deze week verder nog drie nieuwkomers. Mijn leven in de hel van Sarah Forsyth staat op plek 24 en Sam Heughan en Graham McTavish staan met Clanlands op de 38e plek. R.C. Sherriff is met Twee weken weg de laagste binnenkomer in de Bestseller 60 en staat op plek 56.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (1) Esther Verhoef - De Nachtdienst

2. (2) Lale Gül - Ik ga leven

3. (4) Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen

4. (5) Suzanne Vermeer - Dwaalspoor

5. (7) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

6. (9) Mark Tuitert - DRIVE. Train je stoïcijnse mindset

7. (-) Peter R. de Vries - Een moord kost meer levens

8. (18) Roxane van Iperen - 't Hooge Nest

9. (8) Karin Slaughter - Valse getuige

10. (12) Susan Smit - De heks van Limbricht

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden