Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Body Action vindt het leuk om mensen enthousiast te maken

Body Action vindt het leuk om mensen enthousiast te maken

GOES – Dianne Moens en Mandy Griep-Moens zijn al jaren de drijvende krachten achter dansschool Body Action Goes. Nu de demo’s, die ze normaal gesproken geven in het centrum door corona niet door kunnen gaan, hebben zij een alternatief bedacht om zichzelf te laten zien. In samenwerking met OOG, de winkeliersorganisatie in Goes en Goes Marketing zal de dansschool de binnenstad met mascottes in winterse sferen brengen.

Dianne vertelt dat de samenwerking tussen de winkeliers en Body Action begon met demo’s op koopzondag. “Via Goes Marketing zijn we in contact gekomen met OOG en hebben we toffe activiteiten georganiseerd, zoals met Halloween. We hadden toen op de markt een grote demo en daarna liepen er verklede leerlingen in groepjes door de stad. Ook hadden we een trick-or-treat opgezet, waarbij kinderen in de winkels spelletjes konden doen zoals ‘pompoen gooien’ en ‘spinnen tellen’.”

Choreografie

Body Action Goes doet ook mee met activiteiten rondom Black Friday. “Er was een choreografie op plekken in de stad en voor etalages om mensen enthousiast te maken. Dit jaar mochten we niet dansen, maar we hebben wel door het centrum gelopen met mascottes. Het is onderdeel van een nieuw concept waarin Goes Marketing en OOG meer eenheid willen in de binnenstad. We worden nu ook bij andere evenementen betrokken, zoals Goes Modestad en Koningsdag. We hebben kleding gedoneerd gekregen, zodat we herkenbaar zijn. Voor ons is het leuk om ons te kunnen laten zien en mensen blij te maken.”

Elfen

In december wordt de binnenstad overspoeld met kerstelfen, rendieren, een kerstman en het promoteam dat aan het winkelend publiek presentjes uitdeelt. “Je moet denken aan bonbons, mandarijnen en een aantal gadgets van Goes Marketing. In de laatste week van december wordt de stad overgenomen door sneeuwpoppen en een sneeuw- en ijskoningin. We kunnen helaas niet dansen, want we willen de doorstroom van de mensen niet beperken.”

Druk

Ondanks corona gaat het goed met Body Action. “We hebben het hartstikke druk. De activiteiten in de binnenstad vinden we ontzettend leuk om er bij te doen, want we zijn mensen-mensen. We komen graag in contact met anderen. We zijn eigenlijk één grote familie en het plezier dat we hebben met elkaar en in het dansen staat voorop.”

Meer uit Beveland

Borsele ageert tegen plan hoogspanningsstation Sloegebied

HEINKENSZAND - Het conceptvoorkeursalternatief, het milieueffectrapport en de Integrale Effectenanalyse voor de bouw van een nieuw 380 kV-hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied liggen t/m 20 juni ter inzage. Iedereen kan een reactie indienen. 

1 dag geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

1 dag geleden
Jo de Roo toertocht vanaf Grote Markt in Goes

GOES - De Jo de Roo toertocht wordt zondag 23 juni weer verreden vanuit Goes.

1 dag geleden
Rubriek Goes Gezien: Jan Haak loerde ook in de haven

Jan Haak, wie kent hem niet? In ieder geval de jongste generaties niet meer. Als ik in Zeeland geboren en getogen was, had ik zeker van hem of Joosje Pik of Piet den Haak of Hakepuit of Akervent gehoord. En daardoor nog banger voor open water geworden dan ik van nature al ben. Al deze figuren zijn namelijk 'nekkers': boosaardige watergeesten, die kinderen schrik aanjoegen om maar zo ver mogelijk van water weg te blijven. Deed je dat niet, dan kon je erin vallen en was Jan Haak of een soortgenoot er als de kippen bij om je naar beneden te trekken.

2 dagen geleden
Brand uitgebroken op schip in Scaldiahaven, bemanning veilig gesteld

NIEUWDORP - Zondagochtend is er brand uitgebroken aan boord van een schip dat aangemeerd ligt in de Scaldiahaven. De brandweer is ter plaatse en de bemanning is geëvacueerd.

2 dagen geleden
Vrouw (37) aangehouden voor overlast en mishandeling op treinstation Goes

GOES - Een 37-jarige vrouw uit Warnsveld is zaterdagmiddag aangehouden voor het veroorzaken van overlast op het treinstation. De vrouw heeft daarbij ook een agent geslagen en beledigd.

2 dagen geleden
Scooterbestuurster raakt gewond na botsing met auto op de Stelleweg

HEINKENSZAND- Een scooterbestuurster is zaterdagmiddag gewond geraakt op de Stelleweg. Dit gebeurde nadat ze in botsing kwam met een auto die een uitrit verliet. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

3 dagen geleden