Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BNNVARA komt in najaar met nieuwe serie All Stars

BNNVARA komt in najaar met nieuwe serie All Stars

HILVERSUM (ANP) - Regisseur Jean van de Velde werkt aan een nieuwe reeks van de serie All Stars. Dat hebben BNNVARA en producent Rolf Koot vrijdag bekendgemaakt.

De oorspronkelijke acteurs die in de eerste film uit 1997 de hoofdrollen speelden, keren terug in All Stars & Zonen, zoals de serie gaat heten. Het is de bedoeling dat de doorstart in juni en juli wordt opgenomen en dit najaar al op televisie te zien is. Deze planning is wel afhankelijk van de coronarichtlijnen van de overheid; op dit moment liggen door de quarantaine-restricties alle opnames van Nederlandse films en series stil.

De succesfilm All Stars verhaalde over een groep mannelijke dertigers die in hun vrije tijd samen voetbal spelen. De hoofdrollen werden vertolkt door Danny de Munk, Kasper van Kooten, Thomas Acda, Raymi Sambo, Peter Paul Muller, Daniël Boissevain en Antonie Kamerling. Na de film volgden nog drie reeksen voor televisie.

"We begonnen onlangs weer na te denken hoe het nou met onze mannen zou gaan", stelt scenarist en regisseur Jean van de Velde. "De helden van weleer zijn ouder geworden en staan nu achter de bar van de club, of zijn penningmeester geworden. Hun zoons zijn nu aan de bal." Wie de zoons gaan spelen, willen de makers nog niet prijsgeven.

Wat de makers gaan doen met het personage Hero, dat in de oorspronkelijk film werd vertolkt door de overleden Antonie Kamerling, willen zij nog niet zeggen. "Maar er komt geen andere acteur die hem gaat vervangen. En zijn afwezigheid speelt zeker een rol in het verhaal", stelt BNNVARA-producent Robert Kievit.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden