Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Blond op Bonaire' is nieuwe thriller van Ellen de Vriend

'Blond op Bonaire' is nieuwe thriller van Ellen de Vriend

VLISSINGEN - Schrijver Ellen de Vriend uit Vlissingen heeft vorige week weer een nieuw boek uitgebracht: ‘Blond op Bonaire'. 

Er was een signeertournee langs boekenzaken gepland, maar vanwege de coronacrisis ging deze niet door. De Vriend heeft daarom een stapel boeken gesigneerd op de zolder van boekwinkel Het Paard van Troje in Goes. 

Thriller

De Vlissingse heeft een lange rij boeken op haar naam staan, zowel fictie als non-fictie. Haar laatste thriller was ‘Pain au chocolat’ over een Zeeuws gezin dat in de Auvergne een camping begint. 

Eiland

‘Blond op Bonaire’ gaat over een Vlissings gezin dat op vakantie gaat naar het eiland in de Caribische Zee. Kort voor het vertrek verdwijnen twee jonge blonde vrouwen op Bonaire. De 17-jarige dochter Luna en haar vriendin Guusje genieten op het eiland en willen op stap. “Ze blijven niet in het veilige hotel, maar gaan naar een veel gezelliger feest. Dan verdwijnt Guusje”, licht De Vriend een tipje van de sluier op. Het boek is te koop in alle boekwinkels.  

Meer uit Beveland

Prominente vrouwen in Platepolder Heinkenszand

HEINKENSZAND - De straatnamen van de nieuwe wijk in Platepolder in Heinkenszand zijn bekend. De dertien straten worden vernoemd naar prominente vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis, zoals de Irene Vorrinkstraat en Marga Klompélaan.

3 uur geleden
Getuigen helpen politie in Goes fietsendief grijpen

GOES - De politie heeft woensdagmiddag een fietsendief kunnen aanhouden met hulp van getuigen. Dat gebeurde in het centrum van Goes. 

1 dag geleden
Derde editie Lewedorp Lady’s Tournament op 9 september

LEWEDORP - Liefhebbers van vrouwenvoetbal 7 tegen 7 komen vrijdag 9 september volop aan hun trekken tijdens het 7 tegen 7 vrouwentoernooi, dat wordt georganiseerd door de Lewedorpse Boys.

1 dag geleden
Blauwalg steekt kop op in stilstaand water, onder meer in Goese Polder

GOES – Door de hoge temperaturen duiken blauwalgen op in stilstaand water in Zeeland, zoals in de wijk Goese Polder in Goes. Het wordt mens en dier afgeraden om met dit water in contact te komen. Waterschap Scheldestromen verwacht dat de aanwezigheid van blauwalg de komende dagen toeneemt door de warmte.

1 dag geleden
Treinverkeer tussen Vlissingen en Arnemuiden gestremd door aanrijding

ARNEMUIDEN – Door een aanrijding op de Doeleweg met een trein is het treinverkeer tussen Vlissingen en Arnemuiden voor onbepaalde tijd gestremd.

2 dagen geleden
Betsy en Kees Schout-Sonke zijn 65 jaar getrouwd

WILHELMINADORP - Betsy Schout-Sonke en Kees Schout uit Wilhelminadorp vierden dinsdag hun 65-jarige bruiloft. De echtelieden wonen al hun leven lang in Wilhelminadorp.

2 dagen geleden
Brutale dieven in Zeeland doen zich voor als bankmedewerkers

MIDDELBURG - De politie in Zeeland ziet in juli en augustus een toename in het aantal aangiften van bankhelpdeskfraude. Daarbij worden mensen benaderd door criminelen die zich voordoen als medewerkers van een bank.

2 dagen geleden