Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Biografie Louis van Gaal komt binnen op 1 in bestsellerlijst

Biografie Louis van Gaal komt binnen op 1 in bestsellerlijst

AMSTERDAM (ANP) - De biografie van Louis van Gaal is de Bestseller 60 binnengekomen op nummer 1. Het boek LvG is geschreven door de iconische voetbaltrainer zelf en Robert Heukels. David Baldacci moet met zijn nieuwe boek Ondergronds alleen Louis van Gaal voorrang geven.

Van Gaal heeft zijn nieuwste biografie volop gepromoot. Zo bezocht hij een training van Ajax. Gaf daar een speech, signeerde zijn boek en deelde het uit.

Verder blijven de boeken van Lucinda Riley mateloos populair. Vier titels van de schrijfster staan in de top 10.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie www.debestseller60.nl)

1. (-) Louis van Gaal & Robert Heukels - LvG

2. (-) David Baldacci - Ondergronds

3. (2) Lucinda Riley - De vlinderkamer

4. (1) Lucinda Riley - De zeven zussen

5. (13) Paulien Cornelisse - Japan in honderd kleine stukjes

6. (15) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

7. (10) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

8. (6) Lucinda Riley - De zeven zussen. Zon.

9. (5) Lucinda Riley - De zeven zussen. Storm.

10. (7) De Bosatlas van de Tweede Wereldoorlog

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

ut kruuwigentje 5 dagen geleden
Met zo;n ego zou zelfs Lau de Palingboer tot leven komen

Meer uit Entertainment

Boijmans een jaar dicht, maar spiegeldepot bijna klaar

ROTTERDAM/AMSTELVEEN (ANP) - Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam is dinsdag precies een jaar dicht wegens verbouwing. Het zal nog jaren duren voordat de klus geklaard is. Behalve dat het museum zijn collectie laat zien in andere musea, zoals binnenkort het Cobra Museum in Amstelveen, is er dit najaar toch nog iets te beleven. Het laatste weekend van september wordt het veelbesproken depot ernaast officieel gepresenteerd, meldt Boijmans. Hoe precies, wordt binnenkort bekend.

20 uur geleden
Cultuursector houdt actieweek voor meer overheidssteun

DEN HAAG (ANP) - De hele Nederlandse cultuursector organiseert tussen 30 mei en 5 juni een actieweek om aandacht te vragen voor de situatie die is ontstaan door de coronacrisis. Veel artiesten en andere zzp'ers in de sector dreigen hun werk te verliezen doordat de theaters al maanden dicht zijn en er geen uitzicht is op financiële verbetering. Vanuit de overheid komt nauwelijks financiële steun, constateert de sector.

1 dag geleden
Verhaal Rutger Bregman wordt Hollywood-film

DEN HAAG (ANP) - Productiebedrijf New Regency, de maker van Hollywood-blockbusters The Revenant en 12 Years a Slave, heeft de rechten verworven van het opmerkelijke en waargebeurde verhaal over een groep Tongaanse tieners die in 1966 meer dan een jaar op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan overleefden. Het verhaal kwam recent boven water nadat de Nederlandse historicus en schrijver Rutger Bregman erover schreef.

3 dagen geleden
Minister verdubbelt bedrag dat senioren ophalen voor kunstwereld

BUSSUM/AMSTERDAM (ANP) - Cultuurminister Ingrid van Engelshoven verdubbelt het bedrag dat gepensioneerden ophalen voor de kunst- en cultuurwereld, zo bevestigt een woordvoerder berichtgeving van Nieuwsuur hierover. Een aantal senioren begon onlangs met de actie. Ze riepen senioren die hun vakantiegeld gemakkelijk kunnen missen, op dat (deels) aan de kunst- en cultuurwereld te geven. Die verkeert door de coronamaatregelen in grote problemen.

4 dagen geleden
Hanna Bervoets schrijft Boekenweekgeschenk 2021

DEN HAAG (ANP) - Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk voor de Boekenweek 2021.Dat heeft boekenkoepel CPNB donderdag bekendgemaakt.

4 dagen geleden
Matthijs van Nieuwkerk krijgt speciale Ere-Zilveren Nipkow

HILVERSUM (ANP) - Presentator Matthijs van Nieuwkerk krijgt dit jaar de Ere-Zilveren Nipkowschijf. Dat heeft de jury van de prestigieuze televisieprijs woensdag bekendgemaakt. Van Nieuwkerk stopte onlangs na vijftien jaar met de presentatie van het programma De Wereld Draait Door.

5 dagen geleden
Rijksmuseum verlengt tentoonstelling Caravaggio-Bernini

AMSTERDAM (ANP) - Het Rijksmuseum verlengt de tentoonstelling 'Caravaggio-Bernini. Barok in Rome' tot en met 13 september 2020. Die zou eigenlijk lopen tot en met 7 juni, maar is niet langer dan een maand te bezichtigen geweest omdat musea hun deuren op 12 maart moesten sluiten vanwege het coronavirus.

5 dagen geleden