Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bijna week vermiste Koe Jacoba weer terecht

Bijna week vermiste Koe Jacoba weer terecht

ARNEMUIDEN - De sinds vrijdag 26 april Koe Jacoba is weer terecht. Het dier verdween of vrijdag 26 april vanaf boerderij Dendoel in Arnemuiden en was sindsdien spoorloos.

Donderdag heeft de politie gemeld dat Jacoba is aangetroffen in een sloot in Arnemuiden in de buurt van haar eigen weiland. De koe verkeert in goede gezondheid.

Zojuist een positief bericht van de collega's op Walcheren: Koe Jacoba, die al enige dagen vermist was, is terecht! Ze werd aangetroffen in een sloot in #Arnemuiden in de buurt van haar eigen weiland. Het allerbelangrijkste: ze was in goede gezondheid. Einde berichtgeving.

— Politie_Zeeland (@Politie_Zeeland) 2 mei 2019

Meer uit Middelburg

Persoon zwaargewond na val van trap in woning aan de Brouwersbuurt

DOMBURG- Een persoon is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een val van een trap in een woning aan de Brouwersbuurt. De hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter, spoedden zich massaal naar het adres. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is hij/zij per ambulance naar het parkeerterrein achter het gemeentehuis gebracht. Hierna is het slachtoffer met de traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

17 uur geleden
Stadstekenklas stelt tentoon in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Op dinsdag 25 juni 2024 aanstaande is er een feestelijke bijeenkomst op de basisschool de Oleanderhof in Arnemuiden. De Stadstekenklas sluit dan het jaar af en hun tekeningen worden tentoongesteld.

18 uur geleden
Zaterdag rijdt er een heel bijzondere brandweerauto door Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdagmorgen wordt met de historische Magirus brandweerauto uit 1931 een rondrit door Middelburg gemaakt. 

1 dag geleden
Tegelwippen? Bel de TegelTaxi

MIDDELBURG - Vorig jaar won de gemeente Middelburg het Zeeuws Kampioenschap Tegelwippen. Dit jaar wil de gemeente wederom samen met de inwoners de strijd aan gaan en zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daarom vraagt de gemeente haar inwoners hun eigen tuintegels te verruilen voor groen.

1 dag geleden
Explosieven onschadelijk gemaakt in Ritthem

RITTHEM - De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is vanmorgen ingezet voor het veiligstellen van een aantal explosieven. De explosieven waren in Middelburg gevonden.

1 dag geleden
Zaterdag 22 juni Zomerfair in Klarenbeek Middelburg

Een duofiets maakt het leven van de bewoners van Hof 't Seijs in Middelburg leuker. Op pad gaan voor praktische zaken of om naar de Boulevard te gaan en lekker een ijsje te eten wordt een stuk makkelijker en gezelliger. Zo een duofiets kunnen de bewoners van Hof Klarenbeek ook goed gebruiken, maar ze zijn duur. Reden voor Petra Fiktorie, welzijnsmedewerker, om een Zomerfair in Klarenbeek te organiseren.  

1 dag geleden
Eten, muziek, zang en dans tijdens Culturen Carrousel in Dauwendaele

MIDDELBURG - Aanstaande zaterdag vindt in het winkelcentrum Dauwendaele de eerste editie van de Culturen Carrousel plaats. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een multicultureel programma met live muziek, lekker eten, zang en dans. Inwoners en andere betrokkenen gaan er voor zorgen dat de bezoekers ondergedompeld worden in verschillende culturen. De toegang is gratis.

2 dagen geleden