Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bij Combi Comfort staat ontzorgen van de klant voorop

Bij Combi Comfort staat ontzorgen van de klant voorop

GOES – Combi Comfort in Zeeland draagt door zijn ruime assortiment aan rolstoelen, scootmobielen, fietsen, rollatoren, sta-op-stoelen en diverse hulpmiddelen bij aan een comfortabel leven. Als zitspecialist levert Combi Comfort volledig op maat gemaakte, ergonomische fauteuils. Daarnaast is het bedrijf uitleenpunt van gratis medische hulpmiddelen. Combi Comfort is eind vorig jaar verhuisd naar een pand aan de Nobelweg in Goes en viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan.

Kees Rovers en compagnon Cathrien Eversdijk werken al vanaf 2000 samen in de branche bij een grote, landelijke organisatie in Kapelle-Biezelinge. “Ik was vestigingsmanager”, vertelt Kees. “We deden voornamelijk grote Wmo-contracten (Wet maatschappelijke ondersteuning). In 2012 besloot de organisatie helemaal te stoppen met de dienstverlening aan particulieren en ontstond de mogelijkheid de winkel over te nemen. Die stap heb ik gezet en Cathrien is bij mij komen werken”.

Ontzorgen

Cathrien vertelt dat ze al langer een sterke voorkeur hadden voor het bedienen van de particuliere markt. “Op deze manier zijn we vrij in het kiezen van de leveranciers en fabrikanten en niet afhankelijk van grote pakketafspraken of vastgestelde producten. Hierdoor kunnen we voor het optimale gaan en onze diensten echt op maat leveren”. Volgens Kees staat een persoonlijke werkwijze dan ook bovenaan bij Combi Comfort. “We zijn onderscheidend in het sociale deel van ons werk. Het ontzorgen van de klant staat bij ons op één. We hebben samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars en werken nauw samen met ergotherapeuten, omdat zij het eerste aanspreekpunt zijn. De klantenbinding is dan ook erg groot; het is vertrouwd voor de mensen. We hebben korte lijnen. Dat is onze kracht. Om ons jubileum te vieren willen we de klanten trakteren en krijgen zij de hele maand tien procent korting op het hele assortiment”.

Advies

Naast particulieren levert Combi Comfort ook aan instellingen. “Deze combinatie vind ik leuk”, stelt Kees. “We leveren bijna alle duo-fietsen in de regio en maken er altijd een feestje van met taart voor de vrijwilligers die van de fiets gebruik gaan maken. Maar ook in de winkel staat de koffie altijd klaar. Wij zijn niet van de snelle verkoop: we hebben liever dat mensen drie keer een fiets komen uitproberen zodat ze zeker weten dat deze bij hen past. Daarom doen wij ook niet aan internetverkoop. Het juiste advies is zo belangrijk: klanten moeten zich er prettig bij voelen”. Voor zowel Kees als Cathrien geeft het werk veel voldoening. “Ons uitgangspunt is dan mobiliteit zo lang mogelijk mogelijk te maken. Wij kijken hierbij vooral naar wat wél kan en geven mensen een stukje meerwaarde aan hun leven door hun zelfredzaamheid te vergroten”.

Meer uit Beveland

Ongeval Goes veroorzaakt files op Ringbaan-West

GOES - Bij een ongeval vlakbij een rotonde op de Ringbaan-West raakten vanmiddag twee auto’s beschadigd. Het ongeval zorgde voor flinke files in Goes.

16 uur geleden
Forse schade bij botsing op Eerste Deltaweg Kats

KATS – Door een ongeval op de 1e Deltaweg ter hoogte van Kats zijn woendag drie auto’s flink beschadigd geraakt. Er is niemand gewond geraakt.

18 uur geleden
Op zoek naar vrijwilligers voor de erfgoedsector? Lift dan mee met erfgoedvrijwilliger.nl!

MIDDELBURG - Ben je op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Plaats dan snel een korte klus op erfgoedvrijwilliger.nl en lift mee op een landelijke wervingscampagne. In september en oktober wordt er vanuit het platform Erfgoedvrijwilliger een online campagne uitgezet om meer mensen te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk in de erfgoedsector.

1 dag geleden
A58 in beide richtingen dicht vanwege persoon op viaduct

KAPELLE - De A58 is vanochtend in beide richtingen afgesloten geweest ter hoogte van Kapelle. De hulpdiensten waren ter plekke bij een suïcidaal persoon.

1 dag geleden
Goes geniet op en top van kermis

GOES - De kermis in Goes is in volle gang.

1 dag geleden
‘Festival haalt kwalitatief beste films naar Zeeland’

VLISSINGEN - Nog een paar weken en dan vormt bioscoop CineCity in Vlissingen opnieuw het decor voor het internationale filmfestival Film by the Sea. Dit jaar beleeft het gerenommeerde filmevenement zijn 24e editie en is met meer dan honderd films weer terug op het niveau van voor de twee coronajaren.Toch is het festivaldirecteur Jan Doense niet te doen om de hoeveelheid films, maar de kwaliteit ervan. “Het is natuurlijk geweldig dat we weer een onbeperkt festival kunnen organiseren, want er is eindelijk weer ruimte voor feesten en livemuziek. Dat hebben we wel gemist de afgelopen twee edities. We hebben de mazzel gehad dat we tussen de lockdowns in toch relatief normale festivals hadden. Er waren weliswaar minder films, maar evenveel vertoningen als de jaren daarvoor. We hadden ook online programma’s, maar het merendeel van de films werd toch in de bioscoop bekeken. De kwaliteit van de films stond en staat ook dit jaar weer bovenaan.”Doense vertelt dat ze voor de komende editie toch ook weer gekozen hebben voor een online programma. “Hybride festivals zijn na corona niet meer weg te denken. We willen mensen in bijvoorbeeld Groningen ook de mogelijkheid bieden het festival mee te maken.”Drive-in

2 dagen geleden
Campinggast aangehouden na inbraak in boten

WOLPHAARTSDIJK - Agenten namen maandagochtend de auto van een mogelijke inbreker in beslag om te onderzoeken of goederen die in het voertuig lagen van diefstal afkomstig zijn. Ook de vermoedelijke inbreker zelf werd aangehouden.

2 dagen geleden