Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Biggekerke heeft in amper drie maanden vier nieuwe huizen

Biggekerke heeft in amper drie maanden vier nieuwe huizen

BIGGEKERKE - In de Schuitvlotstraat in Biggekerke zijn in een tijd van slechts drie maanden vier levensloopbestendige woningen verrezen.

De bewoners krijgen maandag de sleutel van hun woning. De huizen zijn gebouwd volgens een nieuw concept dat woningcorporatie Zeeuwland de komende jaren meer wil toepassen. De nieuwe huizen staan op de fundering van de duplexwoningen die eerder op deze plek stonden. 

Prefab

Het kan, omdat de nieuwe woningen veel minder zwaar zijn dan de oude. Ook zijn de huizen prefab opgeleverd. De woningen hebben een woon-, bad- en slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is een tweede slaapkamer. Ze zijn zeer energiezuinig. 

De door WTS Architecten ontworpen huizen zijn bestemd voor mensen van 55 jaar en ouder. 

Meer uit Middelburg

Vier Zeeuwen naar het NK Tennis voor Senioren in Hilversum

MIDDELBURG - Tijdens de Nationale kampioenschappen seniorentennis in Hilversum van 13 augustus tot en met 21 augustus, spelen vier Zeeuwen mee.

4 uur geleden
Bowlingkampioenen in Middelburg

KOUDEKERKE/MIDDELBURG - Bowlingvereniging Middelburg, actief in Bowling De Kruitmolen in Dauwendaele, bestaat al meer dan veertig jaar. Veel mensen kennen bowling als sport en als vorm van recreatie, maar veel minder mensen weten dat bowling in Middelburg ook op hoog niveau beoefend wordt.

5 uur geleden
Partij voor de Dieren Zeeland vestigt aandacht op dierenleed door hitte

MIDDELBURG - Partij voor de Dieren Zeeland stelt in een bericht dat er overal in Zeeland nog steeds dieren in de brandende zon staan, in weiden en op dijken, zonder enige schaduw. 

1 dag geleden
Open dag Cultuurhuis Kuiperspoort op zondag 4 september

MIDDELBURG - Op zondag 4 september van 13.00 tot 17.00 opent het Cultuurhuis Kuiperspoort in Middelburg zijn deuren voor ieder die creatief aan de slag wil met kunst en cultuur. Op deze dag ontmoet u docenten/kunstenaars en kunt u zien welke kunst er gemaakt wordt. Er is een rijk aanbod aan kunsteducatie voor jong en oud. En als u nog geen keuze heeft gemaakt kunt u alles vragen over het cursus aanbod van 2022/2023. De open dag wordt feestelijk aangekleed en iedereen is welkom.

1 dag geleden
Van den Berg wint Middelburgs standwerkersconcours 2022

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus werd in de Lange Delft in Middelburg weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden, als voorronde van het Nederlands kampioenschap. Vijfentwintig standwerkers gingen de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Bloemen- en plantenverkoper Corné van den Berg kwam als winnaar uit de bus. Hij kreeg de eerste prijs overhandigd door wethouder Rutger Schonis.

2 dagen geleden
Paskal Jakobsen presenteert Musketierbier in Middelburg

MIDDELBURG - In samenwerking met Brouwerij Kees uit Middelburg heeft Paskal Jakobsen gisteren het nieuwe blonde bier EVA AVE, (Één voor Allen, Allen voor Één) aan het publiek gepresenteerd. Een groep vrienden en bekenden mocht gisteren de eerste glazen proeven, op het terras van café-restaurant De Herberg in Middelburg.

3 dagen geleden