Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bewoners en personeel Scheldehof getrakteerd op cupcakes

Bewoners en personeel Scheldehof getrakteerd op cupcakes

VLISSINGEN - Angela Verdam en Agnes den Hartogh van Rotary Club Vlissingen verrasten zaterdag bewoners en verplegend personeel van zorgcentrum Scheldehof in Vlissingen met 240 cupcakes.

Agnes den Hartogh, momenteel voorzitter van Rotary Club Vlissingen: “We zijn aangehaakt bij het initiatief van Rotary Club Walcheren om cupcakes te verkopen voor het goede doel. Na alle feestdagen valt het overal wat stil, terwijl de gevolgen van de lockdown en de vooruitzichten niet beter worden. We willen daarom graag iets voor anderen doen.” 

De cupcakes zijn gemaakt door Zoet Goed Taarten in Vlissingen. Leden van de rotaryclubs hebben ze gekocht, ingepakt en rondgedeeld. “Van ieder verkocht doosje gaat vier euro naar het goede doel.” Angela Verdam van Rotary Club Vlissingen: “Het goede doel is Shelterbox. Dit is een wereldwijd rotaryproject waarbij we op rampplekken voorzien in eerste levensbehoeften.” Juist vanwege corona is het goed om kleine dingetjes voor anderen te blijven doen. “We zijn als club erg beperkt, omdat we niet wekelijks bij elkaar kunnen komen. Dus daarom zijn we blij dat we op kleine schaal nu iets voor iedereen van Scheldehof kunnen betekenen”, aldus Den Hartogh.

Meer uit Vlissingen

Onderstel voor ‘stopcontact op zee’ vertrekt vanuit Vlissingen

VLISSINGEN - Tien maanden na de start van de bouw op de werf bij Heerema verlaat een enorme gele draagconstructie (49 meter hoog, zo’n 2.300 ton zwaar) zondag of maandag - dat ligt aan het weer - de Vlissingse haven. Mocht het weer een veilig transport in de weg staan, dan wordt het transport uitgesteld. Via dit ‘stopcontact op zee’ brengt netbeheerder Tennet vanaf 2024 duurzame windenergie aan land.

3 uur geleden
Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

8 uur geleden
Steekpartij Bellamypark: ‘Slachtoffer pleegt vernielingen in horecazaak en wordt gestoken door medewerker’

VLISSINGEN - De man die woensdagavond gewond raakte bij een steekpartij in Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger.

1 dag geleden
Rommelroute door Ritthem in voorbereiding

RITTHEM - Op zaterdag 10 september is er van 10.00 tot 15.00 uur een rommelroute door Ritthem.

1 dag geleden
Man gewond bij steekpartij op Bellamypark in Vlissingen

VLISSINGEN - Agenten hebben woensdagavond rond 21.00 uur een man aangehouden in Vlissingen voor betrokkenheid bij een steekpartij op het Bellamypark. Een persoon raakte daarbij gewond.

1 dag geleden
Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

3 dagen geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

4 dagen geleden