Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bewoner ontdekt man op dak aan de Anjelierenlaan

Bewoner ontdekt man op dak aan de Anjelierenlaan

VLISSINGEN - Agenten hebben vannacht een 33-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij zat op de Anjelierenlaan op een dak.

Agenten hebben vannacht rond 4.00 uur een 33-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Een bewoner van de Anjelierenlaan belde de politie toen hij ontdekte dat er een persoon op een dak in de straat zat. Agenten vroegen de man van het dak af te komen, daar gaf hij gehoor aan. 
Omdat de man een bekende van de politie was werd hij uit voorzorg gefouilleerd. Hij bleek een groot mes en enkele duizenden euro’s aan contant geld bij zich te hebben. Hij had geen goede verklaring voor de herkomst van het geld en is uiteindelijk aangehouden voor verboden wapenbezit en witwassen. 
Tijdens zijn arrestatie vond hij het ook nog nodig de agenten te beledigen. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Meer uit Vlissingen

25-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor rijden onder invloed van drugs en alcohol

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht een man aangehouden voor rijden onder invloed van drugs en alcohol. De verdachte reed een auto met een lekke band het een hoop schade over het Koopmansvoetpad rijden in Oost-Souburg. Na een drugstest bleek de man onder invloed van onder ander cannabis, opiaten, cocaïne en amfetamine.

14 uur geleden
Twee mannen aangehouden voor vernielingen in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen

VlISSINGEN - Na een melding van een getuige zijn er in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden in Vlissingen voor het plegen van vernielingen. Uit een blaastest bleek dat de mannen behoorlijk wat gedronken hadden.

17 uur geleden
Botsing tussen twee auto’s in Vlissingen

VLISSINGEN - Twee auto’s zijn vrijdagavond met elkaar tot botsing gekomen op de kruising van de Sloeweg en de Weijevlietweg in Vlissingen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. 

18 uur geleden
Imke (12) schrijft boek over overleden broertje

VLISSINGEN - Op Wereldlichtjesdag, 11 december, verschijnt het boek ‘Onze band is nooit voorbij’. Hierin vertelt de twaalfjarige Imke Euser uit Vlissingen het verhaal van haar overleden broertje Mees.

1 dag geleden
Fort Rammekens kan altijd vrijwilligers gebruiken

VLISSINGEN-OOST - Fort Rammekens is eigendom van Staatsbosbeheer en is een deel van het jaar voor publiek toegankelijk. Rondleidingen worden er gegeven door vrijwilligers, waaronder Radboud Mensonides die vijf jaar geleden werd gegrepen door het fort.

1 dag geleden
Grote Clubactie haalt ruim 45 duizend euro op in Vlissingen

VLISSINGEN - De Grote Clubactie heeft dit jaar een recordbedrag van bijna 13 miljoen euro opgebracht. Het is het derde jaar op rij dat alle records worden verbroken. In Vlissingen haalden clubs een bedrag van 45.129 euro op.

1 dag geleden
Gemeente gaat in gesprek over illegaal ingebruikgenomen groen

VLISSINGEN – De gemeente gaat 742 situaties behandelen waarbij er sprake is van mogelijk ongeoorloofd in gebruik genomen openbaar groen. De gemeente gaat hierover per situatie met de ingebruiknemer in gesprek. 

2 dagen geleden