Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bevrijdingsfestival Zeeland heeft haar programma rond

Bevrijdingsfestival Zeeland heeft haar programma rond

VLISSINGEN - Bluesband The Juke Joints is één van de acts die is toegevoegd aan de line up voor het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen.

De Cultuurwerf heeft het programma voor het festival op zondag 5 mei rond. The Juke Joints staat op het Roosevelt-podium op de Oude Markt.

Daar zijn ook plekjes ingeruimd voor de Amerikaanse band The Reverend Shawn Amos, Vincent Slegers, Boogie Beasts, Gino and The Bulldoze Band, en Sean Preston and The Loaded Pistols.

Jiri11

Op het Sena Performers Stage maken bezoekers kennis met talenten zoals Teske, Fata Boom en rapper Jiri11, die bekend is van Anbu. Liberty Peach staat met artiesten en DJ’s bij het Malala Stage. Op het Zeeland Podium staan Smelly Kitchen en deelnemers aan de talentenwedstrijden Kunstbende, Popaanzee Gold en de Zeeuwse Belofte.

Maan

Het programma voor het hoofdpodium was al eerder rond. Daar zijn Davina Michelle, Kraak en Smaak, Maan en Martijn Fischer als André Hazes de blikvangers. Meer informatie is te vinden op www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl.

Meer uit Vlissingen

Tweemaal brons voor VTV-Acro

VLISSINGEN - Op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen Acroturnen halen de meiden van de Vlissingse Turn Vereniging onder andere tweemaal brons.

16 uur geleden
Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

2 dagen geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

2 dagen geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

3 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

3 dagen geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

4 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

4 dagen geleden