Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beveland heeft een jaarboek, burgemeester Dijksterhuis neemt eerste exemplaar in ontvangst

Beveland heeft een jaarboek, burgemeester Dijksterhuis neemt eerste exemplaar in ontvangst

GOES - De eerste editie van het ‘Jaar van Beveland’ is verschenen.

Vertegenwoordiger Robert Odekerken heeft donderdagmiddag één van de eerste exemplaren uitgereikt aan burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. 

Hoogtepunten

In het boek is te lezen en zien hoe de inwoners van de gemeenten Borsele, Goes en Noord-Beveland het bijzondere 2020 beleefden. In het jaarboek staan per maand alle hoogtepunten van het nieuws. 

Daarnaast komen inwoners en ondernemers aan het woord in langere interviews. Zo vertelt veldrijdster Shirin van Anrooij over haar onvergetelijke jaar, blikt Jan van ‘t Veen van de modelbouwshows in de Zeelandhallen terug op een voor hem moeilijk jaar en kijken we met veel meer mensen terug en een beetje vooruit. 

Boekwinkels

Het ‘Jaar van Beveland’ is een uitgave van Uitgeverij de Bode en kost 19,95 euro. Het is verkrijgbaar bij de boekwinkels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes. Het boek is ook te koop in het kantoor van de Bevelandse Bode aan de Keizerstraat in Goes,  tegen contante betaling. Online is het te bestellen via www.bodeshop.nl. Voor in totaal 26,90 euro wordt het boek thuisbezorgd. Er zijn nog vier Zeeuwse jaarboeken beschikbaar: Reimerswaal en Kapelle, Middelburg en Veere, Vlissingen en Tholen.

Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, met een leuke attentie erbij en profiteert bovendien het hele jaar door van vele extra’s die exclusief gelden voor Vrienden van De Bode. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl.

Meer uit Beveland

Plan om komende vijf jaar maximaal 450 asielzoekers in Hotel Goes onder te brengen

GOES - Als de gemeenteraad van Goes ermee instemt, wordt Hotel Goes aan de Anthony Fokkerstraat ingericht voor de opvang van maximaal 450 asielzoekers voor vijf jaar. “Dan kan de noodopvang in de Zeelandhallen, die toch een droevige voorziening is, sluiten”, aldus waarnemend burgemeester Marcel Fränzel van de gemeente Goes. Daarnaast trekken er twintig alleenreizende minderjarige vluchtelingen die in Nederland mogen blijven in de oude, leegstaande autismekliniek van Emergis in Kloetinge. 

7 uur geleden
Noord-Beveland lanceert project Eindeloos Gezond

KAMPERLAND - Op Nationale Kraanwaterdag woensdag is het Noord-Bevelandse project Eindeloos Gezond officieel geopend op basisschool De Kamperschouw in Kamperland.

12 uur geleden
Koninklijke Visio houdt zaterdag open dag in Goes

GOES - Koninklijke Visio in Goes heeft een speciale open dag op zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de open dag krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn en om te ontdekken welke mogelijkheden Visio biedt om hiermee om te gaan.

13 uur geleden
Brandweer blust brand in oude gymzaal Goese Lyceum

GOES - De brandweer heeft woensdagavond brand geblust in de oude gymzaal van het Goese Lyceum aan de Van Dusseldorpstraat in Goes.

14 uur geleden
Goes is gans: de historie van Goes Ganzenstad

GOES - Zeg je Goes, dan zeg je gans. Goes en haar ganzen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Ze zijn er altijd geweest”, vertelt Frank de Klerk van het gemeentearchief Goes.

1 dag geleden
Herfstshow Solide Kozijn en Deur met veel moois en nieuws

KRUININGEN - Solide Kozijn en Deur in Kruiningen heeft zoveel mooie, vernieuwende producten in de showroom dat ze dat bezoekers graag laat zien. Daarom is er 28 tot en met 30 september een herfstshow met aantrekkelijke acties.De kwaliteit van aluminium, kunststof en houten kozijnen en deuren heeft door alle innovaties een vlucht genomen. “Er is zoveel moois, dat kun je het beste met je eigen ogen bekijken”, vertelt Liza Huissen van Solide Kozijn en Deur. “Door noviteiten als onzichtbare lasnaden ziet een kunststof kozijn er superstrak uit en zie je geen verschil meer met hout.” De show is volgende week donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur toegankelijk. Terwijl kinderen zich bezig houden op bijvoorbeeld het springkussen, kunnen ouders rustig rondkijken. Bezoekers profiteren van btw-vrije prijzen (21% korting) en krijgen bij aankoop op deze dagen gratis een extra isolerend pakket op de kozijnen.

1 dag geleden
Gezellige bijeenkomst in soos Heinkenszand voor iedereen die zich 'nieuw' voelt in Borsele

HEINKENSZAND - Iedereen die zich ‘nieuw’ voelt in de gemeente Borsele is dinsdag 3 oktober van 18.30 tot 21.00 uur welkom in de soos achter de Stenge in Heinkenszand. 

1 dag geleden