Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bestel nog snel voor de Moederdagactie van Stichting Vrienden van Siem

Bestel nog snel voor de Moederdagactie van Stichting Vrienden van Siem

THOLEN - Zoals u misschien al heeft gelezen in de laatste editie van de Vrienden van Siem Krant of bij onze enthousiaste goede doelen is onze moederdagactie officieel van start. Stichting Vrienden van Siem verkoopt in de periode tot 5 mei twee pakketten met heerlijke delicatessen.

Een leuk cadeau voor Moederdag, maar ook om te krijgen als relatiegeschenk.


Opbrengst
De opbrengst gaat uiteraard hiervan naar onze goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed.

Pakketen
Pakket 1 kost €10,- per stuk. Hiervoor krijgt u een pakket advocaat met slagroom en een houten hart met “Jij bent leuk!”.
Pakket 2 kost €12,50 per stuk. Hiervoor krijgt u een pakket met een mooi gegraveerd glas en twee wijntjes.

Bestellen
De pakketten zijn o.a. te bestellen via ons mailadres: info@vriendenvansiem.nl, een privébericht via Facebook of via whatsapp op het nummer: 06-42251000. U kunt betalen bij het afhalen of bezorgen door middel van een envelop met hierin de gelden.
Bestellen kan tot uiterlijk 5 mei!

Bezorging en ophalen
Bezorging zal op 8 mei plaatsvinden.
Ophalen op 8 mei bij: IJsbaan, Koelhuisdreef, Sint-Annaland, van 10.00 tot 13.00 uur;
‘t Wienuus, Botermarkt 13, Tholen
Hierbij geldt ook de NIX-18 regeling!*Natuurlijk zorgen we voor de nodige afstand bij de aflevering.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Mooie opbrengst Moederdagactie stichting Vrienden van Siem

SINT-ANNALAND - De bestellingen van de Moederdagactie van stichting Vrienden van Siem werden geheel op gepaste afstand opgehaald bij de pop-up locatie in het clubgebouw van SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en IJsclub Sint-Annaland.

19 uur geleden
Vrienden van Siem komt met handige sokkenactie

THOLEN - Stichting Vrienden van Siem komt met weer een actie voor het goede doel van dit jaar. Sokken! Niet zomaar sokken, maar meteen een oplossing voor een probleem dat in veel huishoudens speelt.

23 uur geleden
Eendenkooi Anna Jacobapolder startexcursieseizoen

ANNA JACOBAPOLDER - Na overleg met Veiligheidsregio Zeeland is er voor ‘Het Zeeuwse landschap’ duidelijkheid over de excursiemogelijkheden m.b.t. de coronamaatregelen.

1 dag geleden
Marlinde maakt kaarten, maar dan anders

THOLEN- Marlinde Wilbrink is graag creatief bezig. “Al sinds mijn kindertijd ben ik aan het knutselen. Als klein meisje van 5 jaar maakte ik met mijn moeder al 3D-kaarten. Ik kreeg toen een doos met knutselspullen en vanaf dat moment ben ik bezig met het maken van kaarten en er nooit meer mee gestopt. Toen ik op een gegeven moment een hele stapel kaarten had, ging ik ermee langs de deuren. Met een klein portemonneetje op zak verkocht ik zo heel wat kaarten. Toen woonde ik nog in Sint-Maartensdijk en kende ik heel veel mensen, waardoor het veilig en vertrouwd was voor mij.”

1 dag geleden
Brandweer verricht metingen op boot in Thoolse haven

THOLEN - De brandweer is zaterdagavond geruime tijd bezig geweest met een incident op een binnenvaartschip in de haven van Tholen. Brandweermannen voorzien van ademlucht hebben het schip betreden en hebben aan boord metingen uitgevoerd.Omdat het schip vanaf de kant niet te bereiken is zijn de brandweermannen met de reddingsboot “De Eendracht” overgevaren vanaf het boothuis van de brandweer aan de Schelde-Rijnweg. De twee opvarende en twee hondjes zijn van boord gehaald en overgevaren naar het boothuis.Welke stof exact is gemeten aan boord van het schip is onduidelijk.

2 dagen geleden
‘De lach van de cliënt kan echt je dag maken’

Renske Scheepers werkt sinds februari 2019 bij S&L Zorg in Roosendaal. Eerst als cliëntbegeleidster, maar inmiddels is ze doorgegroeid naar de functie zorgcoördinator.

2 dagen geleden
Geen grootse braderie Sint-Annaland

SINT-ANNALAND – De braderie van Sint-Annaland staat gepland op zaterdag 14 augustus. Dat duurt weliswaar nog drie maanden, maar toch moet de organisatie nu al knopen doorhakken. De voorbereidingen zijn normaal gesproken al in volle gang. Echter de situatie en de COVID-19 maatregelen maken die voorbereidingen lastig. Het is moeilijk te voorspellen waar uiteindelijk rekening mee gehouden moet worden bij de organisatie van de braderie.

2 dagen geleden