Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beste oliebollen van Zeeland worden gebakken in Goes

Beste oliebollen van Zeeland worden gebakken in Goes

GOES - Oliebollen van Gijs & Mien in Goes is door het team van oliebollentest online uitgeroepen tot ‘’De Beste Oliebol van Zeeland’’ Gijs & Mien hebben de eerste plaats in Zeeland gekregen voor hun Oliebollen met het cijfer 8,5.

Oliebollentest online bestaat uit 12 liefhebbers ondersteund door 2 experts die in 2018 na het wegvallen van de ‘’AD oliebollentest’’ de draad hebben opgepakt van de oliebollentest. Het oliebollentest online team is anoniem zodat er geen invloed van buitenaf is met betrekking op de uitslagen. De oliebollentest online is zonder winst oogmerk en koopt alle geteste oliebollen anoniem bij de verkooppunten. Alle liefhebbers in het team zijn wij gek op oliebollen, het hele jaar door. Omdat zij er zo dol op zijn, weten we ook dat er heel veel soorten en smaken zijn. Wij testen in elke provincie bij verschillende verkooppunten oliebollen. Afhankelijk van het aantal verkooppunten en beschikbaarheid in de testperiode. De test levert 12 winnaars op, 1 winnaar per provincie. Deze winnaar wordt door ons uitgeroepen tot de beste oliebollenbakker van zijn of haar provincie. We beoordelen de oliebollen op smaak, uiterlijk, vorm, vulling, en luchtigheid. Klantvriendelijkheid slaan we over omdat dit geen invloed heeft op de smaak. Publicatie vind U op http://www.oliebollentestonline.nl.

Meer uit Beveland

Zeeuwse bouwplaatsen openen hun hekken tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni

YERSEKE - Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni kan iedereen ontdekken wat zich afspeelt achter de hekken van de bouwplaatsen die de rest van het jaar niet toegankelijk zijn voor publiek. Meer dan 150 Nederlandse bouwplaatsen openen deze dag vanaf 10:00 uur de deuren voor publiek. De toegang is overal gratis en er valt een hoop te zien, te leren en te doen voor jong en oud.

10 uur geleden
Nieuw dagelijks bestuur waterschap gekozen

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen krijgt een nieuw dagelijks bestuur. Donderdagavond 8 juni 2023 werden de leden door de algemene vergadering verkozen.

10 uur geleden
Gratis ijsjes voor kinderen in Goes

GOES - Op woensdag 14 juni 2023 organiseert Sam& voor alle kinderen de actie ‘Sam& de wijk in’ Goes. Tijdens ‘Sam& de wijk in’ worden gratis schepijsjes uitgedeeld in wijken waar bekend is dat ouders het financieel moeilijk hebben. De actie wordt samen met Leergeld Oosterschelderegio en de Vebego Foundation georganiseerd.  

10 uur geleden
Treinverkeer plat na botsing trein botst en vrachtwagen bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Op een spoorwegovergang heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een vrachtwagen. Dat gebeurde omstreeks 15:55 uur.

1 dag geleden
Ira von Harras nieuwe bestuursvoorzitter van Podium 't Beest in Goes

GOES - Vanaf 1 juni 2023 is Goesenaar Ira von Harras de nieuwe bestuursvoorzitter van Podium ’t Beest in Goes. Ira kijkt er enorm naar uit om zich - naast haar baan als directeur van de Zeeuwse Milieufederatie - bij het bestuur van ’t Beest te voegen, het podium waar zij zelf al vanaf jonge leeftijd kennis maakte met concerten en cultuur.

1 dag geleden
Theaterproductiehuis Zeeland maakt programmering Zeeland Nazomerfestival 2023 bekend

MIDDELBURG - Van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 2 september staat Zeeland in het teken van theater, dans, muziek en performance. Het Zeeland Nazomerfestival zorgt in deze negen dagen voor verwondering, verbijstering, plezier en stof om over na te denken met producties op bijzondere en waardevolle (buiten)locaties. Makers als Sarah Moeremans, Koen Verheijden, Giovanni Brand, Niek Kortekaas, Maartje Duin, DIEHELEDING, Jantien Fick, Marcos Valster da Costa Ferreira, Club Gewalt, zijn niet bang om pittige maatschappelijke thema’s vol in de bek te kijken. Voorstellingen waarin muziek en een lichte toon, vaak vanuit een gelaagdheid, de boventoon voeren.

1 dag geleden
Muziekliefhebbers uit Goes gezocht

GOES - Johann Sebastian Bach, Erik Satie, Louis Andriessen.... Er zijn zoveel componisten en stromingen om je in te verdiepen. Samen naar muziek luisteren is niet alleen leuk, je gaat ook met andere oren luisteren. Een enthousiaste muziekluisterclub in Goes zoekt uitbreiding.

1 dag geleden