Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Berend Huisjes signeert nieuwe thriller in Lectori

Berend Huisjes signeert nieuwe thriller in Lectori

KAPELLE - Berend Huisjes uit Kapelle heeft eind juli zijn nieuwe thriller uitgebracht. Hij signeert het boek volgende week zaterdag (29 augustus) in Boekhandel Lectori in Kapelle.

Berend Huisjes is in de boekhandel tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Iedereen is welkom. Het nieuwe boek van de Kapellenaar heet ‘Het Kunstgebit - Dode in een Middelburgs café’. Het is verschenen bij Boekscout.

Jeugd

Het verhaal gaat over de tweeling Paul en Jo, die onafscheidelijk zijn. Ze hebben een hoop meegemaakt in hun jeugd en springen voor elkaar in de bres tijdens de criminele activiteiten waarin ze uiteindelijk terechtkomen. Een van hen wordt dood aangetroffen in de toiletruimte van een Middelburgs café. Tijdens het onderzoek reconstrueert het rechercheteam het leven van de tweeling. Dat zorgt voor verrassende wendingen en een al even verrassende ontknoping.

Blog

Het boek is te koop via de website van Boekscout of het blog van Huisjes: www.berendbotje.auteursblog.nl. ISBN: 9789464035360.

Meer uit Reimerswaal

Kinderen skeeleren zaterdag tussen de Scheldes

KRABBENDIJKE - Zaterdag vindt voor de 19e keer de kidstour 'Tussen de Scheldes' plaats van IJs- en skeelervereniging Krabbendijke. 

10 uur geleden
Forse schade bij botsing Vierwegen Kapelle

KAPELLE - Bij een ongeval op de Vierwegen bij Kapelle zijn maandagavond twee personenauto's fors beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.

12 uur geleden
Ons Genoegen uit Wemeldinge houdt demonstratie ringrijden in Borssele

BORSSELE - Zaterdag 18 mei organiseert Ringrijderijvereniging 'Ons Genoegen' uit Wemeldinge een demonstratie ringrijden in Borssele tijdens de 27e editie van de jaarmarkt.

1 dag geleden
Cheque uit Krabbendijke voor stichting Zeeuwse Wensambulance

KRABBENDIJKE - Bloesemtocht Krabbendijke, die plaatsvond op zaterdag 13 april, heeft vijfhonderd euro opgeleverd voor stichting Zeeuwse Wensambulance.

1 dag geleden
Motorrijder komt ten val aan de Inkeldijk in Kruiningen

KRUININGEN- Een motorrijder is zondag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een val op de Inkeldijk. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de het slachtoffer en brachten hem met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis. De oorzaak van de val is onbekend. 

2 dagen geleden
Rubriek Albert Kort: Amerika bleek niet voor alle Bevelanders het 'beloofde land'

In de vaak paginagrote advertenties van rederijen die dik verdienden aan de overtocht van landverhuizers, was Amerika het aardse paradijs. Een land waar je aan je armoede kon ontsnappen en in een mum van tijd miljonair kon worden. Dat was echter slechts voor weinigen weggelegd en gold allerminst voor wie naar Zuid-Amerika trok. Migranten uit Yerseke hielden het in Argentinië al snel voor gezien, nadat daar een paar gezinnen waren vermoord en enkele kinderen gekidnapt. In allerijl besloten ze naar Noord-Amerika te vluchten om daar een veilig plekje te vinden. Ze kwamen terecht op Long Island bij New York, waar ze samen met landverhuizers uit Bruinisse oesterkwekerijen begonnen.

2 dagen geleden
Avondvierdaagse Hansweert begint op maandag 13 mei

HANSWEERT - De Hansweertse Avondvierdaagse gaat van start op maandag 13 mei. 

4 dagen geleden