Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Benefietconcert Roots tot nader order uitgesteld

Benefietconcert Roots tot nader order uitgesteld

THOLEN - De geplande saxofoon en improvisatie workshops van zaterdag 25 mei in Tholen gaan niet door, evenals het benefietconcert in de avond. Samen met de drie muzikale hoofdgasten wordt gekeken of dit op een later tijdstip opnieuw kan worden geprogrammeerd.

Mede door de zeer slechte resultaten tijdens de voorverkoop heeft de organisatie besloten niet het risico van een financieel debacle te willen lopen. Een belangrijk deel van het concert was geld ophalen voor een goed doel en niet om er geld op toe te moeten leggen. Het concert was groots opgezet, voor een breed publiek en met een feestelijke karakter. 

De organisatie gist naar dé reden waarom het concert in aanloop naar zaterdag onvoldoende belangstelling heeft mogen ontvangen. Het is eerder een samenloop van allerlei factoren. Samen met Ties Mellema, Maurits en Martin Fondse wordt gezocht naar een ander tijdstip en wordt daarbij de ruimte gecreëerd om het concept verder te versterken en misschien nog breder op te zetten.

Ook de belangstelling voor de workshops saxofoon en improvisatie was minimaal. Er is nog geen concrete nieuwe datum gepland, eerst moet alles rondom 25 mei worden afgewikkeld. Sponsoren worden gevraagd of het mogelijk is om hun toezeggingen op een later tijdstip te mogen verzilveren.

Wie een kaartje online heeft gekocht en afgerekend, krijgt het geld binnenkort automatisch teruggestort. Wie een toegangsbewijs heeft gekocht bij een van de voorverkoopadressen kan daar het geld terugontvangen tegen vertoning van het toegangskaartje.

Meer uit Tholen

Kleine brand op woonboot bij Bergse Diepsluis in Tholen

THOLEN - De brandweer van Tholen is vrijdagmiddag uitgerukt vanwege een kleine brand op een woonboot bij de Bergse Diepsluis. Het brandje was begonnen tijdens de betimmering van een uitlaatpijp.

14 uur geleden
Na 2365 bierflessen staat het Thoolse huis van Rien (65) nog steeds niet vol [FOTOALBUM]

THOLEN -  Achter de deuren van een knus Zeeuws huisje in Tholen schuilt een unieke verzameling van 2365 bierflessen. Al sinds 1981 houdt Rien de Waal (65) zich bezig met het uitbreiden van deze collectie. In augustus van dit jaar werd zijn wereld gemarkeerd door het verlies van zijn vrouw Corry. Nu ook zijn drie kinderen het huis uit zijn, wil Rien zijn speciale verzameling en de verhalen erachter delen met de rest van de wereld.

18 uur geleden
Vijfhuize (46) is de beste Zeeuwse amateurscheids: 'Ik fluit graag derby's'

THOLEN - Frans Vijfhuize (46) uit Tholen begon zijn voetbalcarrière als jonge rechtsback bij de Tholense Boys. 'Fransje zijlijn', was zijn bijnaam als voetballer. Nu, ruim dertig jaar later, mag hij zich een jaar lang de beste amateurscheidsrechter van Zeeland noemen. “Ik fluit graag derby's. Daar loop ik niet zomaar van weg."

21 uur geleden
Zo'n 300 bomen en 40.000 struiken gaan deze weken de Thoolse grond in

THOLEN - De gemeente Tholen zet de komende weken groots in op vergroening. Ongeveer 300 bomen en 40.000 struiken en vaste planten zullen op diverse locaties in verschillende kernen worden geplant. De eerste stap is vorige week gezet bij de Binnenkamer in Tholen.

1 dag geleden
'Woningbrand' aan de Dalemsestraat blijkt aangebrand eten in oven

THOLEN - Meerdere hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt naar de Dalemsestraat na een melding van een woningbrand. De deur van de woning moest worden opengebroken, maar van een echte brand was geen sprake. De rookontwikkeling uit het appartement werd veroorzaakt door aangebrand eten in een oven.

1 dag geleden
Kerstconcert in Sint-Annaland met Kir Royal Accelerando's Cosy Christmas

SINT-ANNALAND - De Koninklijke Fanfare Accelerando uit Sint-Annaland sluit het muzikale jaar af met een Kerstconcert. Onder de noemer 'Accelerando's Cosy Christmas' nemen de muzikanten hun gasten mee in de warme en vrolijke sfeer die bij Kerstmis hoort. Dat doen ze samen met dameszangvereniging Kir Royal. Het concert vindt plaats op zaterdagavond 16 december in de sportzaal van De Wellevaete.

1 dag geleden
Trainer Marc de Weerd vertrekt aan het einde van dit seizoen bij SPS

POORTVLIET/SCHERPENISSE - Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (SPS) moet voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige hoofdcoach, Marc de Weerd, vertrekt aan het einde van dit seizoen bij de Thoolse vierdeklasser.

1 dag geleden