Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bekeuringen bij controle havengebied Nieuwdorp

Bekeuringen bij controle havengebied Nieuwdorp

NIEUWDORP - In het havengebied van Nieuwdorp heeft de politie maandagavond en - nacht tussen 20.00 en 03.30 uur diverse bekeuringen uitgedeeld bij een verkeerscontrole.

In totaal werden 97 voertuigen aan een inspectie onderworpen. Er werden bekeuringen uitgedeeld voor gladde banden en het niet kunnen tonen van een ID-bewijs. Voor één automobilist is een melding gemaakt bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Hij reed meerdere malen met hoge snelheid langs de controlepost en werd staande gehouden. Het CBR gaat bekijken of de automobilist een cursus moet volgen zodat hij weer leert om zich netjes te gedragen in het verkeer.

Meer uit Beveland

'Historische' haringparty in Goes op 19 juni

GOES - Op woensdag 19 juni houdt stichting De Beste Maatjes een nieuwe editie van de Haringparty Goes, in de historische tuin van Slot Oostende.

4 uur geleden
Open weekeinde bij Radioclub de Bevelanden in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Radioclub de Bevelanden houdt deze zaterdag en zondag open dag in haar clubhuis in Wilhelminadorp.

8 uur geleden
Misstanden ontdekt bij supermarktcontroles Goes

GOES - De gemeente Goes voerde donderdag controles uit bij verschillende Goese supermarkten. "De controle verliep rustig", laat burgemeester Cees van den Bos weten. "We constateerden een beperkt aantal misstanden. Hiernaar gaan we nader onderzoek doen."

12 uur geleden
Provincie gaat aan de slag met ontwerp voor aanpakken drukke Deltaweg

GOES - Provincie Zeeland zet een volgende stap om de verkeersveiligheid en doorstroming op de Deltaweg (N256) aan te pakken. Er wordt al langer nagedacht hoe deze weg tussen Goes en Colijnsplaat kan worden verbeterd.

13 uur geleden
Jonge gewonde bij ongeval met scooter in Goes

GOES - Een jongedame is donderdagavond in Goes gewond geraakt bij een ongeval met een scooter. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

13 uur geleden
36e Zeelandiarun gaat van start op 11 mei

VLISSINGEN - Op 11 mei 2024 wordt voor de zesendertigste keer de Zeelandiarun verreden. De deelnemers rijden in de ochtend over Walcheren en in de middag door Zuid-Beveland.

15 uur geleden
Eendracht in Hansweert wint textielrace voor basisscholen

HANSWEERT - Basisschool de Eendracht in Hansweert heeft de textielrace voor Bevelandse en Thoolse basisscholen gewonnen. Deze school zamelde het meeste textiel in: 2006 kilo. De drie beste scholen winnen een geldbedrag.

1 dag geleden