Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bedrijventoernooi Luctor Heinkenszand ongekend populair

Bedrijventoernooi Luctor Heinkenszand ongekend populair

HEINKENSZAND - Voetbalvereniging Luctor Heinkenszand organiseert vrijdag 31 mei de 24e editie van haar bedrijventoernooi.

De inschrijving is vorige maand gesloten, omdat het maximum van 42 ploegen was overschreden. De 42 teams uit de regio gaan de strijd aan om de felbegeerde wisselbeker.

Het voetbaltoernooi begint om 17.00 uur op het sportpark in Heinkenszand. De toegang is gratis. Om 21.00 uur, na afloop, begint een groot feest in de kantine.

Meer uit Beveland

Waterschap houdt bijeenkomsten over grootscheepse dijkversterking Zak van Zuid-Beveland

HOEDEKENSKERKE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met de verkenningsfase voor het versterken van de Westerscheldedijk van de Zak van Zuid-Beveland. Dit werk begint naar verwachting in 2029. Inwoners van de Borselse dorpen en andere belangstellenden zijn donderdag 23 mei en woensdag 29 mei welkom bij twee informatiebijeenkomsten over dit meerjarenproject.

28 minuten geleden
'Begrip in de bouw' Jan Rijn uit Goes gaat vrijdag met pensioen

GOES - Zal Jan Rijn vrijdag nog hard moeten werken? De Goesenaar weet het niet. Hoe dan ook is het zijn laatste werkdag, want zondag wordt Jan 67 jaar en de verkoper van bouwmaterialen gaat met pensioen. "Na 47 jaar, drie maanden en drie weken bij hetzelfde bedrijf", vertelt Jan.

19 uur geleden
Feest in Kamperland voor 101-jarige Andrea Krijnberg-Terbeek

KAMPERLAND - Andrea Krijnberg-Terbeek woont nog zelfstandig in Kamperland en haar huis zat dinsdag gezellig vol visite voor haar 101-jarige verjaardagsfeest. Kinderburgemeester Noor van de gemeente Noord-Beveland trakteerde de jarige op zelfgebakken cupcakes met eentjes en nulletjes erop. Die liet de jarige zich goed smaken. "Zal ik er even mee rondgaan?", vroeg ze kwiek. Op haar respectabele leeftijd zit ze nog vol grapjes, positiviteit en complimentjes. "Je ziet er voornaam uit, als een echte burgemeester, met je mooie, kanten jurk en ketting", zei ze tegen Noor.

20 uur geleden
Profielwerkstukprijs voor Hilde van Doorn en Anne-Marthe Westmaas van Calvijn College Goes

GOES - Hilde van Doorn en Anne-Marthe Westmaas van het Calvijn College in Goes hebben met hun profielwerkstuk de jaarlijkse Jan Penprijs van de Rijksuniversiteit Groningen gewonnen. De leerlingen van vwo 6 vielen donderdag in de prijzen met hun werkstuk over vroegkinderlijk trauma in de klas.

1 dag geleden
Provincie Zeeland zegt 'ja' tegen wolfwerende maatregelen

MIDDELBURG - De wolf hoort niet thuis in Zeeland. Dat is de boodschap van het college van Gedeputeerde Staten . Maar de wolf is Europees beschermd. Daarom zijn er maatregelen nodig om landbouwhuisdieren te beschermen tegen de wolf. Reden voor de Provincie Zeeland om nu een subsidiebedrag van 95.000 euro beschikbaar te stellen. 

1 dag geleden
Dode bij botsing auto en lijnbus in Heinkenszand

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft dinsdag aan het einde van de ochtend een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Bij de botsing tussen een lijnbus en een personenauto is de bestuurder van de auto om het leven gekomen, zo bevestigt de politie.

1 dag geleden
N57 bij Oosterscheldekering paar dagen half uur dicht voor hijswerk

KAMPERLAND - Op donderdag 25 en maandag 29 april en woensdag 1 en vrijdag 3 mei is de N57 van De Banjaard, bij Kamperland, tot de Kraaijensteinweg, bij Westenschouwen, tussen 9.00 en 15.00 uur een half uur afgesloten vanwege werkzaamheden aan de Oosterscheldekering. 'We hijsen deze dagen vier bewegingswerken uit voor groot onderhoud', laat Rijkswaterstaat weten. 'Autoverkeer leiden we tijdens de daadwerkelijke afsluiting om via de Zeelandbrug en moet rekening houden met 30 minuten extra reistijd.'

2 dagen geleden